FM rádio modulu/elektronické výroby auta 76~108MHZ bez MCU

Novinka

€6.30

FM rádio modulu/elektronické výroby auta 76~108MHZ bez MCU

Popis:

Existuje mnoho typov elektronických komponentov v súprave: existuje viacero elektronických komponentov, ako sú odpory, kondenzátory, induktory, diódy, integrované obvody, slúchadlá zásuviek, tlačidiel, atď., a existuje mnoho typov základné komponenty.Použiť epoxidové živice PCB, ktorý je vhodný najmä pre študentov, spájkovanie, namiesto všeobecného papierové dosky s elektronickými obvodmi.

Parameter:

Frekvenčný rozsah: FM 76~108MHZ je širší ako bežné 88~108MHZ rozsahu.

Šírka: 5,5 cm

Výška: 3 cm

Batéria: S akumulátorom okno, budete musieť pripraviť 2 AA batérie

Výhody používané v škole školenia:

Pre elektronické nadšencov alebo elektronickej výroby študentov v elektronickej triedy, tento súbor FM rádio kit je špeciálne optimalizovaná pre usporiadanie rôznych komponentov podľa začiatočníkov, hlavne študentov a nadšencov, ktorí pomocou zváracích nástrojov prvýkrát.Tento kit je jednoduchá inštalácia a urobiť Veľmi vysokú úspešnosť!Pretože to bolo použité v mnohých školách, vieme, že jeho výkon.Táto súprava je nielen pre zváranie a montáž, ale aj na úpravu zvitkov a navíjanie cievky sami, čo je viac zábavy, ktorá je lepšia ako iné jednoduchá montáž súpravy.Výhody používania slúchadlá predovšetkým brať do úvahy študenta v triede hluku problém!

Vlastnosti a spôsoby použitia:

FM FM rádio má výhody bohaté programy a dobrú kvalitu zvuku, a všetky miesta majú svoje vlastné rozhlasové stanice v pásme FM.Stavebnice FM vreckový počítač, vyberte možnosť radio používa špecializovaný integrovaný blok, 16-pin, dual ploché balík a pracovné napätie 1,8~3.6 V. Tento obvod obsahuje všetky funkcie, FM rádio, anténa pre frekvenciu diskriminácie výstup audio signálu, a tiež má Hľadať ladenie okruhu, detekciu signálov okruhu, skvelče okruhu, a frekvencia locked loop FLL okruh, ktorý komprimuje stredná frekvencia odchýlky.Priebežné frekvencia obvod je navrhnutý tak, aby sa 70KHZ, periférne obvod nie je potrebné stredná frekvencia transformátor a stredná frekvencia výber je doplnený vnútorný RC stredná frekvencia filtra obvodu.Tento stroj používa elektrické ladenie tlačidlá (SEEK+, HĽADAŤ-) ako digitálne ladenie rádia, okrem tlačidlá ovládania hlasitosti (VOL+, VOL-) a vypínač tlačidlá (PW).Po obvode je zapnutý, stlačte vypínač napájania tlačidlo a obvod sa začať pracovať.Stlačte tlačidlo HĽADAŤ+ vyhľadávanie pre high-end frekvencie alebo stlačte tlačidlo HĽADAŤ - ak chcete vyhľadať rozhlasové stanice v nižšej frekvencie.Stanice signál je automaticky prehľadávať, a ladenie sa zastaví automaticky.Ak stlačíte tlačidlo hľadať znova , obvod naďalej chcete vyhľadať rozhlasové stanice.Frekvenčný rozsah je 76~108MHZ.To môžete prijímať na oboch všeobecné FM FM a školského prostredia rozhlasových staníc.

Zváranie Poradí:

Prvý spájkovanie SMD súčiastky, potom: 1. Odolnosť proti 2. Indukčnosť 3. Kondenzátor 4. Dióda 5. Tlačidlo 6. Slúchadlá zásuvky a zapnite

Elektronické kit (kompletný set náhradných dielov) je pre elektronické nadšencov namontovať sami, prečítajte elektronické vedomosti, skúsenosti zábavu hands-on, vychutnať zábavu úspech a zdieľať zábavu s pomocou učiteľov, spolužiakov, príbuzných a priateľov.

Štítky: air band rádio súprava urob si sám, airband rádio urob si sám, hack rf, elektronické stavebnice fm, ham rádio súprava india, bmw zadný stierač, 800mm guľôčkovej skrutky, saab rádio súprava, súprava montar rádio fm, ham rádio súprava vx.

Názov Značky ReYeBu
Pôvod CN(Pôvodu)
Demo Rada Typ Rameno
FM rádio modulu Elektronické Výroby auta

Napíšte svoju recenziu!

FM rádio modulu/elektronické výroby auta 76~108MHZ bez MCU

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty