Príležitostné Voľné Tepláky Clother Ženy Hoodies Biker Šortky Elastické Zodpovedajúce 2Piece Nastaviť Ulici Činnosť Oblečenie, Obleky Jeseň

Novinka

€15.92

Prečo ruskej kupujúci je potrebné celé meno?

Ako ruskej poštová politika úpravy, kupujúci' mená potrebné vyplniť meno a priezvisko( Meno + Priezvisko + Priezvisko ) tak, že sa môžu prihlásiť zásielky.

Je nejaká zľava pre hromadnú objednávku?

Áno,poskytujeme veľkoobchodné ceny.ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Podporujete drop shipping?

Áno,podporujeme drop shipping.necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.agc.sk, ak ste objednávku,potom budeme posielať balík podľa adresu, ktorú ste opustili.zároveň môžeme prijímať objednávky prostredníctvom súboru CSV.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

VEĽKOOBCHOD a DROP SHIPPING obe sú vítané.

Pozemok sledovanie: môžete sledovať vašu zásielku na nasledujúcej stránke: www.17track.net/en

A tiež môžete sledovať to na svojej krajine poštových oficiálnej webovej stránke.Dodanie ochrany čas: Keď doručenia ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, aby sme mohli pomôcť predlžovať.Vaše peniaze nepôjde do svojho účtu, pokiaľ ste potvrdili sa dostali balík.Doprava zdarma: doprava možnosť musí byť zvolená, ak ste objednávku, a môžete nájsť prepravné údaje o vašej krajine.Kontaktujte nás pre viac poštovné otázky.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s výrobkom, ktorý si, prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, 5 hviezd je veľmi vítaný.Nie je spokojný?Kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, sme radi, že môžeme pomôcť úprimne, a k zlepšeniu našich služieb a tovaru " kvality v rovnakom čase.Spätnej väzby, výsledky sú veľmi významné aj pre nás.

Štítky: káva kovové sitko, clother, binzi hodinky, Zastaviť Hodinky, nastaviť ženy, klub oblečenie pre ženy, zápas nastaviť, d hodinky, oblečenie žena, oblečenie nastaviť ženy.

Dekorácie Vzor
Rukáv Štýl Pravidelné
rok/sezóna zaradenia do zoznamu jeseň 2020
Vzor Typ List
Nohavice Dĺžka(cm) Koleno Dĺžke
Golier O-Krku
Štýl. Domov.
Uzavretie Typ ŽIADNE
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Štýl dva-kus
Hlavné Textílie Prísady 2 Spandex
Populárne prvky Výšivky
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Sezóna Jarné/Jesenné
Farba Čierna, ryža, biele, ružové červené, oranžové
Materiál Bavlna
Pôvod CN(Pôvodu)
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Nohavice Uzavretie Typ Tlačidlo Lietať
Dĺžka Šiat Polovici Teľa

Napíšte svoju recenziu!

Príležitostné Voľné Tepláky Clother Ženy Hoodies Biker Šortky Elastické Zodpovedajúce 2Piece Nastaviť Ulici Činnosť Oblečenie, Obleky Jeseň

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty