Nové Multifunkčné 4 Skúmavky Latex Nohy Elastické Ťahať Lano expander muscle fitness cvičenie Pedál Športové Vybavenie Odolnosť Kapely

Novinka

€9.21

Funkcie: 1. ♥ [Najnovší štýl sit-up školenia trubice v roku 2020] sit-up školenia trubice nielen vlaky ramená a hrudník ako konvenčné napätie stroj, ale tiež sa hodí končatín.Môžete cvičiť, ruky, nohy, boky a brucho.Okrem toho, nohy úprava je stabilný a bezpečnostný faktor je zlepšiť.Hlavnou funkciou kop kop rally je presunúť zadku a tenké zadku, a aby sa vytvárala účinok cvičenia svaly zadku.Ale samozrejme, musíte nalepiť na to, začať ho používať na 20 minút každý deň, a pamätajte, že ho používať s opatrnosťou.Som zvyčajne nemajú vlak moje boky, tak sa uistite, že warm up pred výkonom.Ak vás môže absorbovať tuk v bruchu, môžete očakávať, že zvýšenie školenia účinok.

2. ♥ [Prírodný latex]: využitie prírodného latexu materiál, silné pružnosť, silné odolnosť, non-jedovaté, non-dráždi, môžete bezpečne používať high-speed bullet materiál, test pravdou je, trezor, TPR gumy potiahnuté anti-protišmykové rukoväte, mäkké a pohodlné penové rukoväte, pot-absorpčný, priedušný a pružný sit-up školenia.

3. ♥ [Sklzu pedál] kombináciu anti-sklzu textúru a vyčnievajúce body masáž zvyšuje trenie medzi osobou a povrch gule.Preto, počas masáž, povrch je rovnomerne stlačené a pot sa stáva to, aby sa zabránilo pošmyknutia v dôsledku kontaktu A ochranu bezpečnosti užívateľa.

4. ♥ [Prispôsobiť na scénu a bezpečnostné opatrenia] môžete sa tešiť na cvičenie v telocvični, jóga haly, rodinné, vonkajšie a na iných miestach.Jednoduché svalovej školenia * doma, prosím, buďte opatrní s telocvični Poznámka: Kombinuje rovnováhu loptu s rôzne tréningové metódy trénovať svaly hrudníka, brucha, chrbta, pása a nohy.Viac efektívny tréning môže zlepšiť rovnováhu tela a svalovej kontroly.

5. ♥ [Odporúča sa, aby takéto osoby] Stuhnuté ramená a bolesti chrbta sú ťažké získať; žiadny čas na masáž; tých, ktorí chcú vykonávať, alebo úsek ľahko; tých, ktorí chcú eliminovať nedostatočné cvičenia; tých, ktorí nechcú, aby sa do priestoru; tí, ktorí nevykonávajú.Ľahko sa prenáša; vhodné pre brušné cvičenia pre začiatočníkov.

Špecifikácia: Názov: Pedál Rally

Materiál: Latex

Veľkosť: 50 v celkovej dĺžky

Rukoväť dĺžka: 26.5 cm

Farba: zelená/červená/modrá/fialová/žltá

Balenie zahrnuté: 1 * Pedál Rally

Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.

Štítky: elastické vytiahnite, kapela latex, latex trubice, latex lano, kapela vytiahnuť, latex pásky, kapela crossfit, gumené simulator, cvičenie trubice, elastické simulator.

NÁZOV Pedál Rally
Farba zelená/červená/modrá/fialová/žltá
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Číslo Modelu Pedál Exerciser
Veľkosť 50cm in total length
Materiál Latex
Oddelenie Meno Unisex
Rukoväť Dĺžka 26.5 cm
Aplikácia Gumené String Hrudníka Developer

Napíšte svoju recenziu!

Nové Multifunkčné 4 Skúmavky Latex Nohy Elastické Ťahať Lano expander muscle fitness cvičenie Pedál Športové Vybavenie Odolnosť Kapely

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty