10PCS/Set M6 6 mm Motocykel M6 6 mm Kapotáže Skrutky Spire Rýchlosť Upevnenia Klipy, Skrutky Jar Bolots Orechy Motocicleta Skútre

Novinka

€2.53

Popis:

Skrutky boli vyrobené z hliníka, ktorý odoláva korózii, je veľmi silný a má lesk, ktorý vydrží.

Toto je nahradenie M6 spire/rýchlosť klip a priskrutkujte držiak, ako je použitý na zabezpečenie horské, karosérie, nárazníky, alebo len o nejaké panel do druhého.

Sú priama náhrada za svoje zásoby kapotáže skrutky.

Tento kit je bežná veľkosť na väčšine bicykle, ale zostáva zodpovednosť kupujúci skontrolovať vhodnú veľkosť kovania sa objednať.

100% Zbrusu Nový

Farba: je Rovnaká ako obrázok zobraziť

Materiál: 6061 Kusu Hliníka.

Balenie obsahuje:

10PCS/Set Upevnenia Klipy, Skrutky

Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky počas nakupovanie, prosím, neváhajte sa opýtať on-line obsluhujúci personál ,môžete zanechať odkaz na nás, ak nikto tu vzhľadom na časový rozdiel .

V súčasnosti, akceptujeme platbu prostredníctvom Visa, MasterCard, Maestro debetnej karty, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, a to Bankovým prevodom.

Viac možností platby budú k dispozícii na www.agc.sk neskôr.

1. Vaše výrobky budú zverejnené von do 3 pracovných dní po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2. Vyplňte, prosím, svoju úplnú adresu dodania s kontaktné telefónne číslo, najmä ruských kupcov, potvrďte prosím vaše celé meno. 3. Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže mať ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky.Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. 4. Pre akékoľvek iné problémy, neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.

1. Pozrite si prosím balíček a produkt opatrne.

2. Akékoľvek problémy týkajúce sa produktov/ nebolo doručené, kontaktujte nás prosím v čase obchodný manažér, správu alebo e-mail.

Štítky: kapotáže spevňovače 17, výstroj sťahovák súprava náradia, modul spevňovače vintage, spojka doska set suzuki, motor časovanie súprava náradia pre bmw, kapotáže zips, brzdový pedál nastaviť, auto spojovacie sady, dump truck nastaviť, živica modul spevňovače.

Názov Značky MOCOFAIRINGS
Motobike, Aby Univerzálny
Druh Materiálu Hliník
Položka Hmotnosť 0.2kg
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt

Napíšte svoju recenziu!

10PCS/Set M6 6 mm Motocykel M6 6 mm Kapotáže Skrutky Spire Rýchlosť Upevnenia Klipy, Skrutky Jar Bolots Orechy Motocicleta Skútre

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty