Vianočný Stromček Gobelín Nádherné Závesné Deka Opony Dekor Sky Carpet Koľaji Umenie Tapisérie Domáce Dekorácie Príslušenstvo

Novinka

€7.09

Odrážky:

1、1. Inovatívne Vianočný stromček dizajn.HD technológia tlače má svetlé farby a jasné obrázky.Farbivá, že nezmizne a nie poškodiť zdravie rodiny.Farebné tapisérie, aby v miestnosti plnej pestrých farbách.Vyplňte vaše izba s Vianočnú atmosféru.

2、2. Nádherné kliešte a aj smerovanie.Smerovanie je aj, ihla oko je citlivý, na olemovaním je vynikajúca a spracovanie je vynikajúce.Aby každý detail gobelín opatrne, aby ste mohli lepšie ho vlastní.

3、3. Svetlé farby a reálne vzory Vianočné tapisérie poskytujú dobrý vizuálny pôžitok na Vianoce.

4、4. Gobelín môžu byť použité na prikrývky, nástenné závesy, obrusy, posteľná bielizeň, prikrývky, gauč kryty, nábytok, záclony, visí zo stropu, domáce dekorácie, piknik prikrývky, pláž prikrývky a na každom rohu sa vám páči.

5、5. Vianočný stromček gobelíny sú ideálne pre dekorácie alebo miestnosti dekorácie v štyroch ročných období-jar, leto a jeseň.

Popis:

1. Inovatívne Vianočný stromček dizajn.HD technológia tlače má svetlé farby a jasné obrázky.Farbivá, že nezmizne a nie poškodiť zdravie rodiny.Farebné tapisérie, aby v miestnosti plnej pestrých farbách.Vyplňte vaše izba s Vianočnú atmosféru.

2. Nádherné kliešte a aj smerovanie.Smerovanie je aj, ihla oko je citlivý, na olemovaním je vynikajúca a spracovanie je vynikajúce.Aby každý detail gobelín opatrne, aby ste mohli lepšie ho vlastní.

3. Svetlé farby a reálne vzory Vianočné tapisérie poskytujú dobrý vizuálny pôžitok na Vianoce.

4. Gobelín môžu byť použité na prikrývky, nástenné závesy, obrusy, posteľná bielizeň, prikrývky, gauč kryty, nábytok, záclony, visí zo stropu, domáce dekorácie, piknik prikrývky, pláž prikrývky a na každom rohu sa vám páči.

5. Vianočný stromček gobelíny sú ideálne pre dekorácie alebo miestnosti dekorácie v štyroch ročných období-jar, leto a jeseň.

Špecifikácia:

Názov: Vianočný Stromček Gobelín

Materiál: 100% polyesterové vlákno

Veľkosť: cca 100*150 cm/39.37*59.06 palec

Balenie Zoznam:

1*Vianočný Stromček Gobelín

Štítky: mslynn kinky parochňu, ako tuk sója, msi n011 netbook, ako predĺžiť jednotky, msi we63 podvozku, msi doska ms16gd, msi gv62 8re ssd, ako pierko okraj, ako rozšíriť hrudníka.

Štýl Iné
Vzor Typ Iné
Vzor Iné
Pôvod AE(Pôvodu)
Tvar Iné
Drop nakupovanie Podpora
Materiál Iné
Technics Iné

Napíšte svoju recenziu!

Vianočný Stromček Gobelín Nádherné Závesné Deka Opony Dekor Sky Carpet Koľaji Umenie Tapisérie Domáce Dekorácie Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty