150ml matné béžová sklenené fľaše s biela/drevo tvar veko plastová zátka pre vodu /toner/mlieko/emulzie kozmetické balenia

Novinka

€42.14

Položka č.: CJHS-04-1

materiál: SKLO

veľkosť : 150 ml

dia47.3 mm

výška 163mm

o položky :

Je to veľmi profesionálne vyzerajúci obal pre váš výrobok.Táto fľaša bude brániť produkt prísť do kontaktu s kyslíkom počas používania aby sa zachovala aktívna zložka a udržiavať v chladničke.Na Airless Čerpadla Fľaša pomôže minimalizovať odpad, ako je produkt je tlačený do čerpadla cez disk.Materiál je bezpečné a čisté.

PLATBY:

Akceptujeme ÚSCHOVY A TT

o preprave :

Máme poslať našich tovaru EMS,TNT,DHL,FEDEX,JCEX ATĎ , abourt prepravné náklady ,je len referrence , skutočné náklady možno aj viac lacnejšie ako je to vidieť.predtým, než ste vašu objednávku, pls vyšetrovanie nám ,budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšiu ponuku .potom, čo expedície ,zašleme vám sledovacie číslo .

o nás :

máme tak veľa differrent kozmetické kontajner ,akceptujeme malé veľkoobchod ,akceptujeme vzorky a dizajn pre vás tiež .ak existuje akýkoľvek dotaz ,pls, neváhajte a kontaktujte nás .

Štítky: detská zubná kefka, kozmetické sklo, sklenená fľaša na vodu s dreveným vekom, pulzný oximeter yongrow, meter spo2, sklenená fľaša plastová zátka, čierna fľaša sklo, 6 kus kúpeľňa príslušenstvo súbor, 150 ml fľaša sklo, kyslíka v krvi, sýtosť monitor.

Veľkosť 150ml
Farba Ako Obrázok
Číslo Modelu CJHS-04G-1
Položka Druh Fľašiach
Materiál Sklo

Napíšte svoju recenziu!

150ml matné béžová sklenené fľaše s biela/drevo tvar veko plastová zátka pre vodu /toner/mlieko/emulzie kozmetické balenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty