2021 W64 Video Konferencie Osvetlenie Rotujúce Loptu Hlavou Nastaviteľné Vyplniť ľahký Mobilný Telefón, Fotoaparát, Počítač, Živé Fotografie Svetlo

Novinka

€9.52

Funkcie:

1. Nastaviteľný Jas a Posúvanie: Ovládanie osvetlenia v rámci rozsah 1%-100% jas získať ideálne osvetlenie, vhodné pre vaše nastavenia.Nastavenie z teplej na pohode získať ideálny tón pleti a zhoda vášho prostredia.Veľkosť LED svetlo je o 2,5 x 2,5 x 0.98 palec.Veľmi ľahká a ľahko sa prenáša.

2. Ľahko sa prenáša: prenosné osvetľovacie zariadenia je malé rozmery, nízku hmotnosť, ľahko sa prenášajú, keď ide von, a môže splniť vaše osvetlenie potreby kedykoľvek a kdekoľvek.

3. Profesionálne Osvetlenie a Dlhú výdrž Batérie: zabudovaný matné objektív vám umožňuje pružne zmäkčiť svetlo a získať profesionálne svetelné efekty.Vstavaný 2000mAh batéria môže poskytnúť niekoľko hodín, osvetlenie.Rozšíriť vysielanie, môžete pripojiť svetlo do USB portu vášho notebooku a spustiť na externý zdroj napájania na neurčito!

4. Nastaviteľné Loptu Hlavou: Nastaviteľné loptu hlavou kompatibilné so zariadením.360° otáčanie loptu hlavou umožňuje nastaviť uhol video svetlo na zabezpečenie správnej polohy osvetlenie.Video konferencia osvetlenie auta môžu byť použité na notebooku/tabletu počítača.

5. Video Konferencia Osvetlenie Auta: základným nástrojom pre diaľkové pracovať a študovať doma.Na niektoré dôvody, musíme pracovať a študovať doma.Toto osvetlenie nástroj je užitočný pre video konferencie, diaľkové práce, približovanie hovory, a vzdialené vzdelávania, tvorby náš vzhľad krajšie a že naša práca efektívnejšia.

Špecifikácie:

Názov: Video Konferencie Vyplniť Svetla

Vinuté perly: 64

Batéria kapacita: 2000mAh

Pracovné napätie: 3,7 V

CRI: >CR195+

Výkon: 5W

Farebná teplota: 2500K~6500K

Jas: 800Lux

Nabíjania rozhranie: typ-c

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

Stretnutie Vyplniť Svetla*1

Nabíjací Kábel*1

Príručka*1

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.agc.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.agc.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: ulanzi video svetlo, led vlog, godox panel, modré svetlo na videosnímanie, 42w led svetlo, fotoaparáty, video svetlo, hex led svetlo, batterie video svetlo, led rgb yongnuo, 20w led svetlo.

Názov Značky Rondaful
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
Certifikácia ŽIADNE
Farebná Teplota Bi-color 3200K-5600K

Napíšte svoju recenziu!

2021 W64 Video Konferencie Osvetlenie Rotujúce Loptu Hlavou Nastaviteľné Vyplniť ľahký Mobilný Telefón, Fotoaparát, Počítač, Živé Fotografie Svetlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty