DHL Express Len 7W úsporná Žiarovka Pre Šitie Lampa Priemyselný Šijací Stroj, Časti Stroja Časti

Novinka

€0.59

Upozornenie:Tento produkt podporovať iba DHL express, a poplatok vyšší ako ostatní, možno.Pred kúpou, potvrďte prosím, či miestne má DHL spoločnosti.Ak potrebujete ďalšie produkty príliš,Prosím, nekupujte ich spolu.S cieľom vyhnúť sa nadmernému poštovné

7W úsporná žiarovka pre šitie lampa

Sme schopní dodať väčšinu šijací stroj náhradné diely a predviesť, je len malá časť.Ak potrebujete viac,prosím informujte nás kódovanie pre potvrdenie ceny.Je tam niečo, čo musíte robiť v Číne, môžete tiež nechať správy k nám a urobíme všetko úsilie, aby vám pomohol.Pán Chen Fuchao vyvinutý prvý brúsny pás pre fobric stroj v Číne v roku 1983. Do 12 rokov hromadí a vývoja, značka sa objavila v roku 1995. Cez trvalé inovácie a rast pre roky, širokú škálu diverzifikovaného radu produktov prijali tvar,dláždi cestu pre rozvoj šijacie časti sektora.Naša spoločnosť smerované zbrusu-nový vizuálny obraz systému, perfektnú kvalitu a služby v roku 2011, na posilnenie značky úsilie a firemnej kultúry.

štart

koniec

Štítky: lampa na šijací stroj, drop svietidlo priemyselné, espresso machin, fostoria priemyselné svietidlo, klietka tienidlo, kávové zrno stroj, káva machin, žiarovka klietky, prútik svietidlo priemyselné, kávovar tlak.

Číslo Modelu šijacie časti
Steh Tvorba Zámok Steh
Stav Nové
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky fu chao
Druh Priemyselný Šijací Stroj
Krmivo Mechanizmus Chôdza Nohy
Mechanické Konfigurácia Ploché Posteľ

Napíšte svoju recenziu!

DHL Express Len 7W úsporná Žiarovka Pre Šitie Lampa Priemyselný Šijací Stroj, Časti Stroja Časti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty