Vysoko kvalitné Keramické farby, tonery prášok pre Ricoh kopírka mpc2500 spc830 spc820 spc430 ,purpurová farba 400gram/veľa vysoká kvalita

Novinka

€537.04

vysoko kvalitné Keramické farby, tonery prášok pre Ricoh kopírka ,purpurová farba 400gram/veľa kvalitných Špecifikácie

Keramické toner prášok

Keramické toner prášok pre Ricoh pre canon pre xerox ,prosím dajte stroj č.pri platbe

vhodná teplota 800-1200 stupeň,400g/veľa purpurovej farby len ,špeciálny odkaz pre brazília zákazníka

4,vysoko kvalitné,

5,pôvodné dodanie

6,vysoké rozlíšenie

7,malé/vzorku, aby

Keramické toner prášok

Vhodná značka:pre xerox,pre ricoh,pre tlačiarne konica minolta

Sme world wide jediná firma, ktorá vyrába vysoko kvalitné Keramické tlačiarne a keramické tonery pre fotografiu keramického priemyslu.To nám dáva jedinečnú výhodu, že môže svojim zákazníkom ponúknuť kompletné riešenie z jednej ruky.

Naše tonery ponúknuť čo najširší farebný gamut a najsilnejšie farby na trhu, ktoré môžu byť použité v širokej škále farebných laserových kopírky.

CTG / INEQS tonery ponúkajú možnosť dosiahnuť v blízkosti litografických kvalitné výsledky z kompaktné tlačiarne, bez potreby pre vysokú úroveň technických zručností.

Po streľbe spracovať všetky výsledky sú umývačka riadu overená a odolná proti UV žiareniu, pre mnoho rokov.

superior image limited je špecializuje na mnoho druhov s papiernictvo a kancelárske vybavenie.A máme vedúci oddelenia kontroly kvality,môže poskytnúť vám kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny.Ak máte záujem o naše produkty,neváhajte nás kontaktovať.Viac,Naše výrobné integruje produkt dizajn, tlač a výroba poskytnúť vám s one-stop servis.Rýchle dodanie a rýchle reakcie zaručená!

Štítky: farebný toner, pigment prášok pre plavidlá, laserové tlačiarne samsung, non stick pan s krytom, clp, fs toner prášok, nepremokavá deka, toner prášok refil, samsang toner prášok, cm405df.

Farebné Áno
Druh Toner Prášok
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Funkcia Kompatibilné
Použiteľné Zariadenia Kopírka
Názov Značky BUJES
Číslo Modelu ako hlava zobraziť

Napíšte svoju recenziu!

Vysoko kvalitné Keramické farby, tonery prášok pre Ricoh kopírka mpc2500 spc830 spc820 spc430 ,purpurová farba 400gram/veľa vysoká kvalita

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty