Inteligentný Indukčné Držanie Tela Corrector Hornej Časti Chrbta Rovnátka Clavicle Podporu Pre Mužov, Ženy, Bolesť Relie Nastaviteľné Držanie Tela Tréner

Novinka

€7.74

Inteligentný Indukčné Držanie Tela Corrector Držanie Tela, Tréner Smart Snímanie Pohybu Hornej Časti Chrbta Ramenné Ortézy Clavicle Hrudníka, Chrbta Hlasových Pokynov Späť Úľavu Od Bolesti Chrbtice Nastaviteľný Pás Popruhy Držanie Tela Korekcia Pás Pre Mužov, Ženy, Deti

Funkcie

1. Poskytuje dlhotrvajúci chrbta opraviť nesprávne držanie tela, zabrániť postupnému zakrivenie chrbtice a zmeniť zlé návyky kyfóza, aj zmiernenie bolesti chrbta a bedier bolesti.

2. Vysoká pevnosť nylonové popruhy a robustné ABS radič jednotky na križovatke centrum môže efektívne distribuovať tlak a ponúka aj podporu, ktorá vám pomôže relaxovať a zmierniť vaše svaly brucha a telesnej únave.

3. Inteligentný indukčné a pripomienky funkciu(s power on), jeden tlačidlo štart a bude automaticky dodať hlasových pokynov("držanie tela Správne"/"držanie tela Nesprávne") a jemné vibračné upozornenie, keď snímanie vaše nesprávne držanie tela, tak, ako okamžite zvýšiť korekcia efektu s menej úsilia.

4. Veľký digitálny displej môže okamžite zaznamenať a zobraziť výsledok, koľkokrát ste postured nesprávne, čo vám umožní sledovať celý proces priamo s jasným označením.

5. Vstavaná nabíjateľná batéria môže byť priamo napájaný cez USB pre kontinuálne potešenie, kým indikátor môže jasne ukazujú, pracovné a stav nabíjania, aby ste plne pripravený pre ďalšie použitie.

6. Vysoko elastické popruhy s nastaviteľné pracky, zipsy umožňujúce rýchle uvoľnenie a vlastné zapadajú s nosením pohodlie, široko vhodné pre deti i dospelých používateľov, praktické a užitočné.

7. Non obmedzenie uni-sex dizajn v jemné šitie práca podporuje byť nosené pekne mužov a ženy, ideálny darček pre zobraziť vašu starostlivosť pre vašu rodinu alebo priateľov.

8. Kompaktná veľkosť a ľahký dizajn, môžete ľahko zložiť a ušetriť tak priestor pre účtovná pohodlie, ideálny pre použitie doma, v kancelárii, alebo počas vašej cesty.

Špecifikácie

Materiál: Vysoká Pevnosť Nylonové Popruhy, ABS

Farba: Čierna(Ako Obraz Zobrazený)

Veľkosť: Jedna Veľkosť, Nastaviteľné Fit

Nabíjanie Vstupné Rozhranie: Štandard V8 Port

Typ batérie: vstavaná Nabíjateľná Batéria

Napájanie: USB Nabíjanie

Nabíjacie Napätie: 5V

Menovitý Výkon: 0,3 W

Indikátor: Áno

Poznámka:

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté:

1* Inteligentný Indukčné Držanie Tela Corrector

1* USB Kábel

1* Užívateľská Príručka

Štítky: corrector postur, headset kovov, správne držanie tela smart, kosti správania, zdravím kostí, 34 palec, eg920l, späť postur, postur tréner, slúchadlá v3.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Vysoká Pevnosť Nylonové Popruhy, ABS
Položka Druh Traky & Podporuje
Názov Značky pastsky
Účinok Kosti Starostlivosť

Napíšte svoju recenziu!

Inteligentný Indukčné Držanie Tela Corrector Hornej Časti Chrbta Rovnátka Clavicle Podporu Pre Mužov, Ženy, Bolesť Relie Nastaviteľné Držanie Tela Tréner

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty