5 ks/veľa 3000mah BA792 Náhradné Batérie Telefónu ForMeizu Pro 7 Vnútorných Mobilný Telefón, Li-ion Batéria

Novinka

€29.35

5 ks/veľa 3000mah BA792 Náhradné Batérie Telefónu ForMeizu Pro 7 Vnútorných Mobilný Telefón, Li-ion Batéria Špecifikácia: 5 KS batérie pre Meizu Nahradenie článková Batéria typ: Li-ion batéria Náhradná Batéria Napätie: 3.8-4.35 V Náhradná Batéria Kapacita: 3000 mah Náhradné Batérie Model : BA792 pre MEIZU Pozornosť 1. Nerozoberajte ani neupravujte batérie pre žiadny iný účel, 2. Neskratujte batériu.Skratom s dôjsť, keď kovový predmet, tlačidlo alebo minca má clint prepojenie kladného (+) a Negarive (-) svorky batérie môže dôjsť k poškodeniu batérie alebo iné pripojenie predmetu. 3. Nevystavujte teplote nad 45℃ 4. Nevhadzujte nepotrebné batérie do ohňa, môže to spôsobiť, vybuchujúce Shippment 1.Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. 2. Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky detaily, ako sú kontaktné osoby, plne meno, právo, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.Sú potrebné pre dodávku 2. Sledovanie informácie budú zobrazené 3-10 dní po predávajúci odosielanie položiek, môžete sledovať zásielky na tejto stránke: www.17track.net/en sme odoslať všetky tovar s online sledovanie číslo. 3. Pretože batéria je špeciálne pre dodanie a niekedy kvôli počasiu alebo vyššej moci faktory doprava je pomalá, dodacia lehota sa predĺži.Prosím, byť trpezlivosť.budeme sa snažiť, aby ste si batériu hneď, ako je to možné, 4. Ako Brazília colného odbavenia je veľmi pomalý, sľubujeme, že to prichádza do 90 dní, prosím, nechcem, aby ak nemôžete prijímať 3 mesiacov dodacia lehota.

Package

Spätná väzba 1. Čoskoro potvrdenie bude veľmi ocenil. 2. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Je len vás, 1 minúta, to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. 3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť všetky problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: a5 pro, batérie iphone 7 plus pôvodu, 3500 mah, Meizu, batéria m5c meizu, batéria nohon, batéria m5 meizu, batéria meizu, Batérie, mobil.

Certifikácie Kvality ce
Model Batérie BA792 pre Meizu
Kapacita 3000mAh
Stav 100% Novú Batériu
Názov Značky ISUNOO
Kompatibilné Značky Meizu
Kapacita batérie(mAh) 2801mAh-3500mAh
Originál alebo Nie Kompatibilné
Číslo Modelu BA792 pre Meizu
Nabíjateľná Áno
Napätie Batérie 3.8 V

Napíšte svoju recenziu!

5 ks/veľa 3000mah BA792 Náhradné Batérie Telefónu ForMeizu Pro 7 Vnútorných Mobilný Telefón, Li-ion Batéria

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty