Silikónové Živice Formy 18Pcs DIY Odlievacie Formy Nástroje Sada pre Epoxidové Živice Vosk Mydlo Domov Dekor DIY Remeselnej Tvorby

Novinka

€12.76

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

[SILIKÓNOVÉ FORMY PRE ŽIVICE] - Táto hodnota živice formy nastaviť celkový patrí 18pcs nástroje.Balík obsahuje 6 Shape Veľké silikónové formy ( Kocka formy, Pyramídy formy, Oblasti Loptu formy, Diamant formy, Trojuholníkového tvaru Pyramídy formy, a Kameňa paperweight plesní ) tiež prichádza s 2 ks silikónové odmerky,10pcs drevené palice

[VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU] - Tieto živice silikónové formy sú vyrobené z odolného silikónu pokročilé techniky.S pružná, hladká a opakovane epoxidové formy,ktoré môžete použiť, de-plesní a čistí ich ľahko.

[ĽAHKO DEMOLD A ČISTÉ] - S hladké a lesklé interiérov a znižuje potrebu znížiť späť a poľskom.Po svoj projekt úplne vyliečiť, to bude ľahké dať zo živice formy.Alebo by ste mohli použiť živice formy sprej, ktorý vám môže pomôcť rozšíriť svoje silikónové formy života.Čistenie epoxidové formy s mydlovou vodou a skladovanie ich mimo dosah priameho slnečného žiarenia a prachu.

[TRVANLIVÉ A ĽAHKO DEFORMOVANÝ] - Naše formy sú vyrobené z čistého silikónu s vynikajúcou elasticitou, superior vysokej roztrhanie, atď.Po stláčanie a deforming, len chvíľu odstáť a potom sa vráti do pôvodného stavu.

[MULTI-PURPOSE] - Tieto silikónové živice m veku, sú kompatibilné s väčšinou živice alebo iné odlievanie materiálov, ako sú epoxidové živice, mydlo, vaňa bomba, sviečky atď.Ideálny pre váš DIY handwork a dať si skvelý živice-výrobu skúsenosti.

Špecifikácia:

Kocka formy Veľkosť:2.2"

Materiál: silikón

Farba: Ako je znázornené

1 cm=0.39 v

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

6 x Silikónové Živice formy

2 x Meranie Poháre

10 x Drevené Palice

Štítky: novinka silikónové formy na mydlo, vosková sviečka, odlievacie formy, silikónové moled mydlo, guľka odlievacie formy, silicon zverokruhu formy na mydlo, návnady odlievacie formy, fatima, silikónové formy na mydlo, silikónové stĺpec formy na mydlo, zviera odlievacie formy, keltské odlievacie formy.

Položka Dĺžka 1inch
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 1inch
Číslo Modelu živica plesní
Materiál Silikónové
Položka Priemer 1inch
Položka Výška 1inch
Názov Značky JAVRICK
Vlastnosti Produktu dropship
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Položka Hmotnosť 1

Napíšte svoju recenziu!

Silikónové Živice Formy 18Pcs DIY Odlievacie Formy Nástroje Sada pre Epoxidové Živice Vosk Mydlo Domov Dekor DIY Remeselnej Tvorby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty