2 ks Halloween Samolepky na Stenu ako samolepiace Okno Odtlačkový Nálepky Sklo Tekvica Lampáš Samolepky na Stenu Vymeniteľné Spálňa Stick

Novinka

€4.51

Spa cí kupujúci pozornosť:

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč prosím, vyberte si Kúpele cí skladu.

Psč sa začína 51 /52/ 07 /35 /38.

Zámorské sklady nemôže byť dodaný.

Inak sa nám pošlite objednávku z Číny skladu.

2 ks Halloween Tekvica Lampáš Samolepky na Stenu ako samolepiace Vymeniteľné okenného Skla Dverí Obtlačky Obývacej Izby, Spálne Dekorácie

Funkcia:

1. Materiál je PVC priehľadné membrány, šetrné k životnému prostrediu, vodeodolné, stálofarebné, nie pokrútené.To môže byť odstránená, ak je špinavý, a možno nalepiť na steny, dlaždice, obkladačky, sklo, nábytok a iné hladké povrchy farba pozadia.

2. Má vlastné späť lepidlo.Späť lepidlo je odnímateľná a môže byť opakovane nalepiť (môže byť kedykoľvek odstrániť na stenu bez poškodenia steny).Avšak, je potrebné poznamenať, že lepiaca zmes medzi späť lepidlo a steny budú silnejšie a silnejšie, a jeho opätovnú využiteľnosť, sa zníži po dlhom čase prilepenia.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Gimp veľkosť: 200x38.5 cm/78.74x15.16"

Množstvo: 2ks

Použitie metódy:

1. Uistite sa, že povrch, na ktorý sa prilepili je povrch hladký, s konkávne konvexný vrásky a odlúpnutie časti, alebo povrch náter, lak nie je dobre urobil, prosím, nie prilepiť.

2. Vyberte vložiť pozície, vyčistite plávajúce prachu a olejových škvŕn na povrchu s cieľom zabezpečiť povrch je suchý a čistý.

3. Vytvoriť jednoduchý plán podľa vložiť objednávky, a samozrejme, to, DIY podľa vašich vlastných prianí.

4. Odlúpnite nálepky a vložte ho priamo bez toho, aby previedol film.Vložte ho do stredu a potom stlačte doľava a doprava.

Poznámka:

Fotografie ukazujú len omietkami, a špecifické účinky môžu byť navrhnutá DIY.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2 X Samolepky Na Stenu

Štítky: 19 mm, termočlánok, 1 2 cm snehu peny, 400 w sodný lampa, 400 neewer strobo, 400 yamaha motor, 400 penové ušné vankúšiky, 19pin usb kábel 3, 400 pištole striekacie pištole, 400 stupňov f cel.

Pôvod CN(Pôvodu)
Príležitosti Halloween
Materiál /
Číslo Modelu /Halloween

Napíšte svoju recenziu!

2 ks Halloween Samolepky na Stenu ako samolepiace Okno Odtlačkový Nálepky Sklo Tekvica Lampáš Samolepky na Stenu Vymeniteľné Spálňa Stick

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty