50PCS Jednorazové masérskom Stole List Spa prestieradlá Nepremokavé Hrubé Posteľ Kryt Pre Salón Krásy, Masáže Miest Domov Gauči Kryt

Novinka

€9.16

Odrážky:

1、1. Jednotlivo balené pre dobrú hygienu a jednorazové papier môže byť umiestnená.Veľmi vhodný na masáž miest.

2、2. Prestieradlo je vyrobené z vysoko kvalitnej netkanej textílie, a to je mäkká, bez zápachu, profesionálne dezinfikovať a non-dráždi kožu.

3、3. Odolná voči vode a olejom-dôkaz: Cez zložitý proces, dve rôzne tkaniny sú zmiešané a tkané spoločne; vrstva z netkanej textílie a vrstva PE fólií, a to je absolútne odolná voči vode a olejom-dôkaz!

4、4. Veľmi ľahký, priedušný, ale silné jednorazové papier.List môže účinne zabránilo krížovej kontaminácii, a je to bezpečnejšie a hygienickejšie, čo je viac dôverovať hodné strany zákazníkov.

5、5. Prenosné list je veľmi vhodný pre masáž terapeuti, ktorí potrebujú cestovať veľa domovov zákazníkov.

Funkcie:

1. Jednotlivo balené pre dobrú hygienu a jednorazové papier môže byť umiestnená.Veľmi vhodný na masáž miest.

2. Prestieradlo je vyrobené z vysoko kvalitnej netkanej textílie, a to je mäkká, bez zápachu, profesionálne dezinfikovať a non-dráždi kožu.

3. Odolná voči vode a olejom-dôkaz: Cez zložitý proces, dve rôzne tkaniny sú zmiešané a tkané spoločne; vrstva z netkanej textílie a vrstva PE fólií, a to je absolútne odolná voči vode a olejom-dôkaz!

4. Veľmi ľahký, priedušný, ale silné jednorazové papier.List môže účinne zabránilo krížovej kontaminácii, a je to bezpečnejšie a hygienickejšie, čo je viac dôverovať hodné strany zákazníkov.

5. Prenosné list je veľmi vhodný pre masáž terapeuti, ktorí potrebujú cestovať veľa domovov zákazníkov.

Špecifikácia:

Názov: Jednorazové Nepremokavé a Oilproof Listov

Veľkosť: cca 180*80 cm/70.87*31.50 palec

Materiál: Laminovaná netkanej textílie

Balenie Zoznam:

50*Listy

Štítky: hoodies mužov krooked, redmi 9a prípadoch uši, kyrie irving, pančuchové nohavice, červené kamene necklase, šijací stroj dlhé, samsung j330 držiteľ, nálepku hodiny salón, šijací stroj iwmc, kolískový spínač 10x18.

Číslo Modelu Jednorazové Masérskom Stole List
Materiál Iné
Vlákno Počítať Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Technics Iné
Štýl Iné
Vzor Iné
Textílie Počítať Iné
Vzor Typ Iné

Napíšte svoju recenziu!

50PCS Jednorazové masérskom Stole List Spa prestieradlá Nepremokavé Hrubé Posteľ Kryt Pre Salón Krásy, Masáže Miest Domov Gauči Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty