Nových Interaktívnych Hračiek pre Mačky Automatické Otáčanie 360 Loptu s Catnip Zábavné Cvičenie Provokujúcej Pet Hračky Krytý Mačky

Novinka

€18.39

Cat hračka je zábavné interaktívne hračka, ktorá môže baviť aj laziest mačka.To je roztomilý partnera na vydanie mačka je nuda a pozornosť, vyváženie kolies na oboch stranách môžu pohybovať dopredu a dozadu, vstavané catnip môže prilákať mačky pozornosť.To je dobrý priateľ na vašej mačky.

Funkcie:

Zaujímavé Mačka Interaktívne Hračka: vyváženie kolies na oboch stranách môžu presunúť tam a späť a spodnej časti je vybavená protiváhu, ktoré sa môže hojdať dopredu a dozadu slobodne, a hračka nebude patriť.Tak priťahuje mačky záujem.

Vstavaný Catnip Loptu: Vyváženie kolies dizajn, a s interaktívnym loptu, mačky môže komunikovať s ním.Vstavaný catnip lepšie, ako prilákať mačacie pozornosť, zvýšenie mačacie záujem na hranie, a zlepšiť mačka je zábava.

Sprievodné domáce Zvieratá: Mačky môžu pracovať s hračkami sám, alebo hrať sa s ich majiteľmi.Hračky, ktoré sa pohybovať dopredu a dozadu a mačky loptu, ktorá sa obracia hore a dole prinesú viac zábavy na mačku, tak, že mačka nebude škody, nábytok, oblečenie, atď.

Prilákať Mačka Upozornenie: Zaujať svoje mačky pozornosť a uspokojovať svoje lovecké inštinkty s jedinečným vyváženie kolies hračku, ktorá s loptou a vtipné mačku stick, indukuje prírody lovu.

Záruka: Ak sa vyskytnú nejaké problémy, prosím, kontaktujte našom obchode v čase.Budeme vám uspokojivé riešenie.Ďakujeme za pochopenie.

Špecifikácie:

Názov: Mačka interaktívne hračky

Hlavný materiál: ABS

Hlavná farba: Čierna, biela

Veľkosť: Kolies dĺžka: 63mm; šírka: 57mm

Celková výška: 240mm

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 16.1*7.6*7.3 cm

Hmotnosť balenia: 200g

Darčeková Krabička Balík

Balenie Zoznam:

1* Vyváženie kolies

1* Mačka teaser loptu

Štítky: arthur, risa, spin fľaše, blok hračka, catnip, mačiatko hračka, mačka, loptu cat hračka, loptu mačka, mačka hra.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné
Je To Inteligentné Zariadenie No
Hračky Typ Gule

Napíšte svoju recenziu!

Nových Interaktívnych Hračiek pre Mačky Automatické Otáčanie 360 Loptu s Catnip Zábavné Cvičenie Provokujúcej Pet Hračky Krytý Mačky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty