Hot Predaj Populárnej Deti Puzzle Montessori Hračky Zvierat Auto Drevené Puzzle Deti Skoro Vzdelávacie Hračky Dropshipping

Novinka

€0.83

Ak sa vám páči náš obchod.Prosím, pridajte si náš obchod do obľúbených, ukladať a kliknite na "sledovať", aby si naše nové príchodu a zľavy informácie v čase.

Ponúkame leteckej dopravy a veľkoobchod.

Zavedenie nového výrobku:

Názov: cartoon puzzle

Balenie: Blister

Veľkosť: 17 cm * 15 * 0,5 cm

Vek: 3+

1.Vzhľadom na ručné chyba merania je cca o 1-2cm

2. vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na svetelné efekty a jas / kontrast nastavenia displeja, odtieň fotografie a skutočné položky môžu byť mierne odlišné.

Veľkoobchod: ponúkame najlepšie ceny pre veľkoodberateľov, a odporučiť najlepšie zásielky.Prosím, neváhajte nás kontaktovať.Zásielky: 1. Budeme pokračovať vo všeobecnosti objednávky do 3 pracovných dní po prijatí platby(Sviatkov sa môže predĺžiť) . 2. To vždy trvá asi 15-60 dni, aby sa dospelo cez Čína príspevok obyčajný malý balík plus a Čína príspevok registrované air mail . 3. Ponúkame tiež express lodnej dopravy, ako je DHL, UPS, EMS atď, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak ste naliehavo potrebuje alebo množstvo je veľké.Návrat: 1. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak ste nedostali pozemkov,budeme sledovať a odpovedať si čoskoro. 2. Budeme akceptovať vráti a náhrady do 15 dní po objednávku, prosím kontaktujte nás.Pripomienky: 1. Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne spätné väzby po prvé, prosím, kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a dať uspokojivú odpoveď. 2. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars).

Štítky: eva strane, montessori, drevené stromy hračky, las puzzle, drevené strom montessori hračka, pre deti puzzl, drevené skladačky zvierat kus, skladačka makita, hp 240 g2, skoro vzdelávania vzdelávacie hračka.

Upozornenie no
Pohlavie Unisex
Materiál Drevo
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie < 3 rokov
Puzzle Štýl Osobné Skladačka
Štýl karikatúra
Číslo Modelu montessori materiálmi

Napíšte svoju recenziu!

Hot Predaj Populárnej Deti Puzzle Montessori Hračky Zvierat Auto Drevené Puzzle Deti Skoro Vzdelávacie Hračky Dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty