Kvalitu výšivky, čipky textílie, slonová kosť, vyšívané čipky tkaniny, slonová kosť svadobné čipky textílie, duté mimo hraníc čipky textílie

Novinka

€21.90

Pozornosť Pls !

O Nás

vitajte v našom obchode!

Ponúkame vám zaručenú kvalitu produktov, ako sú napríklad rôzne druhy čipky, látky, čalúnenie, opravy a appliques, kamienkami, najmä pre svadbu, kostýmy, večerné šaty, alebo doma a svadobné dekorácie, a niektoré ďalšie špeciálne luxusné tkaniny a pojmy.Ak ste nenašli všetky veci v našej predajni, pošlite nám, prosím, správy a fotografie, hľadať ho, budeme sa snažiť pozrieť sa na to pre vás.

Staráme sa o všetky ocenené kupujúcich, náš tím služby zákazníkom y sú pripravení pomôcť vám, ak máte nejaké otázky s .We ' ll snažiť odpovedať vám A. S. A. S, avšak vzhľadom na časové pásmo rozdiel a veľa podrobné pracuje pre on-line obchod , niekedy sme sa nemusia dať odpoveď okamžite , s lízingu, aby sme 12 hodín .Sme vysoko oceniť vašu láskavú podporu a porozumenie.

Popis Produktu

* Farba : ivory, ako môžete vidieť z obrázkov .Prosím, vyberte si ten správny.T tu možno farebný rozdiel, pretože osvetlenie alebo displeja je iný, snažíme ukázať skutočnú farbu, ako to je.

*Množstvo a Cena: cena je za 1 yard.Môžete si kúpiť toľko metrov, ako sa vám páči pridaním množstva objednávok .

* Meranie : pevná šírka: 47" ( o 120 cm).

Predávame ho dvore v dĺžke, ak si kúpite viac, môžeme loď v niekoľkých kusov, ak potrebujete to v jeden súvislý kus, prosím, kontaktujte nás.Meriame a nakrájame textílie ručne, tam možno trochu tolerancie, prosím pochopiť.

* Módne Oblečenie pre Príležitosti, Svadby, Party kostýmy atď.

O Dopravu

1. R egular dodacia lehota nie je zaistená: Parcela s bude väčšinou dodávané v Číne Post leteckou Poštou do 3 až 5 pracovných dní po obdržaní platby.To zvyčajne trvá 10 - 35 dni, aby sa dospelo, ale v niektorých krajinách to môže byť trochu dlhšie vzhľadom na dovolenku alebo vlastné, miestne odoslanie účinnosti alebo iného dôvodu, tak zvážte, prosím, o prepravnej čas predtým, než si vyberiete spôsob dopravy .

R eference Poštovej preprave zásielok čas: ( ako odkaz na okolitých krajín )

Spojené Štáty: 80% zásielok môže byť prišiel v 10-25 dní zvyčajne, ale niektoré sa môžu trvá viac ako 35 dní.

Anglicko, Austrália: 80% zásielok môže byť prišiel v 15-31 dňoch obvykle, ale niektoré sa môžu trvá viac než 38 dní.

Rusko, Brazília , Južná Afrika : 90% balíky dorazí do 35 dní, ale niektoré z nich trvá aj viac ako 45 dní.

2.Expresné doručenie je k dispozícii.Môžete si vybrať expresné doručenie priamo alebo nás kontaktujte prvá, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností.

O Spätnú Väzbu

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby.Ako vážne a zodpovedné predávajúceho, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Nájdete sme veľmi ľahké komunikovať.

Ešte raz, ďakujeme za objednanie a dúfam, že sa vám páčia naše služby a produkty.Váš komentár je pre nás veľmi dôležité .Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5 Hviezd .

Ďakujeme, že ste si nakupovanie u nás!

Vitajte na to, VEĽKOOBCHOD !

Štítky: textílie šiť, späť výšivky, textílie film, šiť, 3d výšivky, tkaniny, filmoplast, textílie lesk, atiku textílie pre mužov, dichroickým film, bavlna očko textílie.

Semiš Textílie Typ ŽIADNE
Pletené Typ Čipky
Materiál Polyester / Nylon
Netkaných Technics Výšivky
Šírka 130 cm
Druh Čipky Textílie
Vzor Vyšívané
Funkcia Čipky
Typ Produktu Ostatné Textílie
Štýl Kvetinový
Technics Netkaných

Napíšte svoju recenziu!

Kvalitu výšivky, čipky textílie, slonová kosť, vyšívané čipky tkaniny, slonová kosť svadobné čipky textílie, duté mimo hraníc čipky textílie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty