Mačka Víno Stojan na Víno Držiak Police Kovové Praktické Socha Víno stojan Domáce Dekorácie Interiéru Remesiel Vianočný Darček

Novinka

€13.37

Mačka Víno Stojan na Víno Držiak Police Kovové Praktické Socha Víno stojan Domáce Dekorácie Interiéru Remesiel Vianočný Darček

Funkcie: 1. Praktická Funkcia: Víno Korku a Skladovanie vína, držiak na fľašu.Konečne štýlový spôsob, ako uložiť a uložiť všetky tieto zátky od vína si chcete pamätať.

2. Vysoká Kvalita: Toto korku držiteľ klietky a fľaša vína stojane je vyrobená z kovu a vydrží.Drží až 20 Štuple, urobili Aj podržte štandardný typ fľaša vína 750 ml.

3. Elegantné Starožitný Design: Dopĺňa akékoľvek dekor, a vyzerá krásne v kuchyni alebo jedálni.Umne tvarovaná kovová obrúsky clean a bude vyzerať krásne po celé desaťročia.

4. Ideálny Darček: Tento vietor držiteľ korku klietky je ideálny darček pre víno a milovníkov mačiek: Štuple Držiteľov, aby premyslené darček pre každú príležitosť.Vynikajúci pre organizovanie drahocenná pamiatka štuple z tých, špeciálne fľaše vína alebo šampanského.

5. Správnu Veľkosť: Opatrenia o 9.4*7.1*4.3 palec (24*18*11 cm) vo veľkosti.Poznámka: korok a fľaša vína na obrázku nie sú zahrnuté.

Špecifikácie:

Názov: Víno Korku Držiak a Stojan na Fľaše

Materiál: Železo

Farba: Hnedá

Veľkosť produktu: o 18 * 11 * 24 cm / 7.1 * 4.3 * 9.4 v

Čistá hmotnosť: cca 256 g / 9.0 oz

Balenie Zoznam:

1*Kovové Mačky Držiak Na Víno

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: držiak na víno, držiak na fľašu alkoholu, polica na víno, alkohol držiteľ, sklenený stojan na víno, polica na víno, alkohol rack, stojan na víno, sklo držiak na víno, stojan na víno.

Materiál Kov
Farba
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov
Veľkosť produktu

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Víno Stojan na Víno Držiak Police Kovové Praktické Socha Víno stojan Domáce Dekorácie Interiéru Remesiel Vianočný Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty