Multi-farebné Veľké Tašky Odpadky Smeti Kúpeľňa Spálňa Office Silné Multifunkčnej Tašky pre Koša Kôš na Odpadky

Novinka

€0.90

Funkcie:

MERANIA (L*W): 18 palcov * * 20inches. 150 počíta z 5 kotúčoch 4 galón jasné, tašky odpadky.Fit malej veľkosti odpadky, koše, kolo odpadkové koše s priemerom nepresahujúcim 11", výška ≤ 16", obdĺžnikový wastebaskets s najdlhšou stranou ≤ 6" a výška ≤ 15"

Šetrné k životnému PROSTREDIU MATERIÁL: Vyrobené z čistého PE materiál na garantovať, že naše malé koša vložky lesklý povrch, hladký na dotyk a unscented Porovnať s podobnými položkami

VIACÚČELOVÝ:nielen wastebasket taška pre kancelárie, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, čistenie maznáčika vrhu, detské plienky a garáž, tieto malé tašky odpadky môže tiež uložiť, deky, knihy a oblečenie podľa ročného obdobia, a organizovať svoju dovolenku dekorácie.

SUPER SILNÝ:Upgrade hrúbka posilniť hrúbkou Nie Viac Trhať a úniku.Na smeti zabrániť trhať a trhať s jedinečným dizajnom zvládnuť najťažšie bremená s extra odolný plast.

Špecifikácie:

Kategória Produktov : Odpadkov Taška

Materiál : Nylon

Veľkosť: 50*46 cm

Farba: červená, žltá, zelená, modrá, fialová, čierna

Package Zahrnuté:

1 x Odpadky Taška

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Vďaka!

Štítky: koša 30 l, chodník taška 30l, biologicky rozložiteľné tašky odpadky hovienka, parfumované biologicky rozložiteľné tašky odpadky, bio rozložiteľné tašky odpadky, batoh vesta, hrudník veža, amazon kúpeľňa koša tašky, kúpeľňa odpadky, koše, hrudník vesta.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky duolvqi
Odpadky Taška Typ Vesta Typu

Napíšte svoju recenziu!

Multi-farebné Veľké Tašky Odpadky Smeti Kúpeľňa Spálňa Office Silné Multifunkčnej Tašky pre Koša Kôš na Odpadky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty