Rondaful 5V 3Pin ARGB Radič SATA Pin Napájanie Stolný Počítač Diaľkové Ovládanie Pre 3Pin 5V Prípade, LED Osvetlenie

Novinka

€2.16

Rondaful 5V 3Pin ARGB Radič SATA Pin Napájanie Stolný Počítač Diaľkové Ovládanie Pre 3Pin 5V Prípade, LED Osvetlenie

Funkcie: 1. 3-pin ARGB konektor, SATA napájania pripojený 5V ARGB 3Pin zariadenie, pripojený na SATA napájania.

2. Manuálne ovládanie lampa účinok môže byť realizované, a farebný, dotykový lampa, dúhu a iné režimy môžu byť realizované.

3. Môžete pripojiť ventilátor prípade, lampy, osvetlenie panelu, vzduchom chladený chladič, vodou chladený chladič, atď.

Špecifikácie:

Typ: LED RGB Controller

Konektor: 3-pin ARGB pin, pin SATA

Platné vybavenie: 5V ARGB zariadenia, ako napríklad podvozok ventilátory, svietidlá, svetelné panely, vzduchom chladený, radiátory, vodou chladený, radiátory, atď.

Farba: čierna

Dĺžka kábla: cca 15 cm/5.91 v

Veľkosť: o 60X30X10 (mm)/23.62*11.81*3.94 v

Váha: cca 13G

Balenie Zoznam:

RGB Controller*1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba projektu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 mm toleranciu merania.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: macbook dongle prípade, hdd zdroj napájania, 12v sata, pi dongle prípade, argb konektor, 3pin 5v, argb ovládanie, argb pásy, adaptér argb, 5v argb.

Použiteľné Zariadenia 5V ARGB zariadenia
Produkty Stav Skladom
Druh led rgb controller
Dropshopping Podpora
Číslo Modelu 5V 3Pin ARGB Radič SATA Pin Napájanie
Konektor 3-pin ARGB pin, pin SATA
Package Áno

Napíšte svoju recenziu!

Rondaful 5V 3Pin ARGB Radič SATA Pin Napájanie Stolný Počítač Diaľkové Ovládanie Pre 3Pin 5V Prípade, LED Osvetlenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty