Multifunkčné Silikónové Misky, Misy Čistiaca Kefa Silikónové Čistiace Podložky Silikóny Jedlo Hubky Kuchynský Hrniec Čistič Na Umývanie Nástroj

Novinka

€0.74

Multifunkčné Silikónové Misky, Misy Čistiaca Kefa Silikónové Čistiace Podložky Silikóny Jedlo Hubky Kuchynský Hrniec Čistič Na Umývanie Nástroj

Funkcie: 1.VYSOKÁ KVALITA:Toto mäkké Silikónové Umývanie Štetec je vyrobený z vysoko-kvalitné a šetrné k životnému prostrediu silikónu.Potravinársky silikón, BPA-free, FDA-schválené, LFGB štandard. 2.Multifunkčný KUCHYNSKÝ POMOCNÍK:Silikónové riady so Čistiace Kefy je asi 4,5 cm v priemere a nosenie v ruke pekne.Silikónový štetec sa dajú použiť na drhnutie banku alebo riadu, umývanie ovocia a zeleniny.To môže byť tiež použitý ako silikónové dráha a pot držiteľ kvôli jeho žiaruvzdorné funkciu.Dobrá kuchyňa cleaning tool nahradiť tradičné špongie alebo handry. 3.BEZPEČNÉ A TRVALÉ:Potraviny-stupeň Antibakteriálny Silikón-Prírodné a neškodné, non-jedovaté, nehrdzavejúce, oteruvzdorné, šetrné k životnému prostrediu a Dlho-trvajúce, chrániť zdravie vás a vašej rodiny. 4.ĽAHKO dostupné ŽIADNE ROHY:100% čistého Silikónu Umývanie Štetca, textúru mäkkého, odolnosť voči roztrhnutiu, pocit je veľmi dobré, Ľahké Dosiahnuť Kútov Pohárov a Šálok, je to pre vás ľahké vziať kamkoľvek so super malé rozmery. 5.Materiál: Silikón 6.Veľkosť :11*11 cm Zoznam Balíkov: 1 x Silikónové Čistiaca Kefka

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Shippment:

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.agc.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Nižšie situácia nie podporuje vrátenie peňazí:

1) klient objednať zlé výrobky.

2) Výrobky poškodené umelo klientov

3) Časti chýba klientov

Spätná väzba:

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém, kým, aby ste spokojný s nami.Ďakujeme za pochopenie!

4. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.agc.sk!

Štítky: mosadz okno stierkou, silicon jedlo stierkou, sklo stierkou, umývania okien a stierkou, drainer umývadlo, ručné stierač, wiper pre kuchyňa, kuchyňa stierač, kefa kuchyňa, čisté sklo stierkou.

Veľkosť 11*11cm
Materiál Silikónové
Číslo Modelu Kuchyňa Čistiaca Kefka
Druh Jedlá
Pôvod CN(Pôvodu)
Silikónové Čistiace Pad Multifunkčné Silikónové Jedlo Kefa
Kuchynský Hrniec Cleaner Nástroje Silikóny Jedlo Huba
Štýl Stierkou
Použitie Pan
Čistiaca Kefka Čistič Na Umývanie Nástroj
Farba Červená ,Modrá ,Ružová,Fialová ,Modrá ,Oranžová
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné Silikónové Misky, Misy Čistiaca Kefa Silikónové Čistiace Podložky Silikóny Jedlo Hubky Kuchynský Hrniec Čistič Na Umývanie Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty