5.5 palcový Pre Xiao 5X Telefón Výmeny Dielcov Xiao 5X Dotykový Displej Xiao 5X Objektív Sklo, Vonkajší Predný Panel

Novinka

€5.89

5.5 palcový Pre Xiao 5X / Červená Ryža Xiao 5X / Xiao 5X LCD Xiao 5X Dotykový Displej Objektív Sklo, Vonkajší Predný Panel

Vážený zákazník: služby Ponúkame aj v ruštine a angličtine.Akékoľvek otázky, pls, neváhajte nás kontaktovať.Sme tu vždy pre vás!!!Funkcie: 1. Kontrola kvality: Všetky Pre Mobilný Telefón, lcd obrazovke a dotykové zostava displeja kontrola náš profesionálny QC tím 2. Balenie: balík pre dotykový displej je antistatickom sáčku, potom dal v bubline taška alebo malé políčko, 3. Dodacia doba: dodacia lehota je 3 alebo 5 dní 4. Model výrobku: ponúkame všetky druhy náhradných dielov pre mobilný telefón a počítač tablet pc 5.Produkty záruka : ponúkame 6 monthes záruka

Q: Záruky?

Odpoveď: Všetky výrobok, záruka 6 Mesiacov.

B:Všetky výrobky sú testované dobre fungovať pred odoslaním,Prosím, kontaktujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní so produkty (Reálne obrázky a iné dôkazy musia byť uvedené),ponúkneme vám Výmenu alebo Vrátenie peňazí v prípade, ak položka nie je ako je popísané vyššie.

C:Všetky výrobky sú testované dobre fungovať pred odoslaním,Prosím, kontaktujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní so produkty (Reálne obrázky a iné dôkazy musia byť uvedené),ponúkneme vám Výmenu alebo Vrátenie peňazí v prípade, ak položka nie je ako je popísané vyššie.

D:Na Výmenu, vrátenie prepravné poplatky hradí Kupujúci, A Predávajúci zaplatí náhradu poštovného.

Otázka: Ako zistiť, ktorá časť Obrazovky, ktorú potrebujete pre svoje zariadenie?

Odpoveď: LCD Len: Ak obrázok pod sklo rozbité a dotykového panela NIE je potom stačí LCD.

B:Dotykový Displej Digitalizátorom.: Ak hornej dotykový panel alebo skla top je prasknuté alebo rozbité, ale obrázku pod ním je v poriadku, potom stačí len Dotykový Panel.

C:Kompletný Obrazovka s Dotykovým Panelom a LCD: Ak hornej dotykový panel je rozbité a lcd obraz je buď čierne kvapaliny alebo popraskané potrebujete kompletný obrazovke.

Q: Prečo by ste mali Dôveru M-jang?

Odpoveď: my Sme len predávať kvalitné produkty, zákazníci sa nemusíte báť o kvalitu našich výrobkov.Naše výhody sú kvalitné a špičkové služby.Sme čestní/zodpovedný a Profesionálny Tím.

Otázka: Môže to byť dodávané do mojej krajiny?

Odpoveď: Môžeme loď položky 99% krajín sveta.ak vaša krajina nie je možné vybrať na www.agc.sk , pls Kontaktujte nás.

Otázka: Ako Riešiť problémy?

Odpoveď: Akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať, keď www.agc.sk centra správ, alebo Iné metódy,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) atď...Vaša Spokojnosť je najdôležitejšie, musíme vyriešiť vaše problémy dobre.

O Nás

M-Yang MEDZINÁRODNÉHO OBCHODU LIMITED (www.m-yang.net a) bola založená v roku 2010 sa zapája do predaja inteligentných produktov.inteligentné mobilné telefóny časti(lcd displej,dotykový displej,flex kábel,bývanie,zadný kryt pre iphone,Samsung,Lietať,Huanwei,xiao,meizu,lenovo,Digma,explay,bq a pod.) a auto kamera(DVR)predaj.

Štítky: infinix poznámka 7, verzia xiao mi 9t pro, mi xiomi, 3 xaomi, xiomi, att telefóny, sledujte xiao 9 pro, digma dotyk, micky xiao mi 9t, mobil.

Kvalita 100% zbrusu nový
Kompatibilné Značky Xiao
Veľkosť 5.5 palcový
Druh Dotykový Displej
Kontrola Kvality testované po jednom
Miesto Pôvodného Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu Pre Xiao 5X
Farba BLACK&WHITE&GOLD
Displej ≥5"

Napíšte svoju recenziu!

5.5 palcový Pre Xiao 5X Telefón Výmeny Dielcov Xiao 5X Dotykový Displej Xiao 5X Objektív Sklo, Vonkajší Predný Panel

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty