Čelné sklo Redukcia Šumu Vetra puzdro Bývanie Spp Pre Gopro-hrdina 8 Black Fotografia Príslušenstvo Mini Kamera Фотоаппарат

Novinka

€1.37

Čelné Sklo Redukcia Šumu Vetra Hubky Pena Puzdro Bývanie Vietor Spp Pre GoPro Hero 8 Black Akcia Fotoaparát

Funkcie:

Zvuk šachty sú ideálne pre nahrávania high-speed aktivity alebo na obmedzenie hluku vetra vo veternom prostredí.Čelné sklo je určený pre Go-Pro8 Čierne Športové Kamery.

Vysoká hubky vetru,zníženie hluku vetra a zvýšenie audio capture výkon

Vhodné pre všetky druhy scén, jazda na horskom bicykli, off-road, kolieskových korčuliach, extrémne športy môže ľahko chráni fotoaparát pred poškodením.

Jedinečný materiál, môže to byť vyčistená, opätovne použiť, trvanlivé, mäkký materiál je ľahké dať na Pre Go-Pro8 Čierne Športové Kamery, ale dávajte pozor, aby používať príliš veľa energie.

Je špeciálne navrhnutá na ochranu vášho fotoaparátu od škrabancov, odtlačkov prstov a prachom.Bez ohľadu na to, aký veľký vietor a dážď, to nebude poškriabaniu váš stroj.Ak ste náhodou padajú na zem, nemusíte sa obávať, že bude chrániť váš telefón do určitej miery.

Balík obsahuje:

1 x Vetru Kryt Vysokej Hubky Zvukovo izolačné Bavlna

Štítky: prípade gopro hero 8, gopro skrutku krátke, gopro sklo, kryt gopro 8, gopro veterná, gopro 8 hrdina, gopro prilbu na motocykel, prípade go pro 7 black, gopro 5 podvodná, gopro hluku.

Číslo Modelu Pre Gopro-Hrdina 8
Materiál ABS
Druh Akčné Kamery Príslušenstvo Súpravy
skryté kamery fotografie
go pro selfie stick
Zväzok Zväzok 1
Názov Značky HIPERDEAL
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky GoPro-Hrdina 7
GoPro činnosť kamery
Krúžok Svetlo Mini Kamera
fotografia Gopro Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Čelné sklo Redukcia Šumu Vetra puzdro Bývanie Spp Pre Gopro-hrdina 8 Black Fotografia Príslušenstvo Mini Kamera Фотоаппарат

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty