7 Farby Silikónové Bunny Lampa LED Nočné Svetlo LovelyRabbit USB Nabíjateľné Dotykový Snímač Farebné Nočné Lampy, Dekorácie, Darčeky

Novinka

€9.31

Svetlo Nočné Lampy Spanie Svetlo 7 Farieb Stmievateľné USB Nabíjanie pre Škôlky Detská Izba

Špecifikácia:

Veľkosť: 168*106mm

Menovitý výkon: 1W

Menovité napätie: DC 5V

Kapacita batérie: 1200MAH

Použitie čas: cca 4-6 hodín

Čas nabíjania: cca 2-4 hodín

Funkcie:

1.Roztomilý králik, tvarované dizajn, 7 druhov farby, 3 úrovne jasu, malý a prenosný.Obe deti a dospelí sú priťahovaní roztomilý tvar tejto Led nočné svetlo.Bude to vaše roztomilé priateľ.

2.Dieťa nočné svietidlo je vyrobené z ABS a eco-friendly silikónového materiálu, takže sa to môže byť stlačené a zarobila, ale môže sa vrátiť do normálneho tvaru.Ak ste sa nudí, alebo naštvaný, môže byť dekompresný hračka.To môže tiež byť atmosférický svetlo.

3.Stlačte a podržte vypínač na základni, aby zapnite napájanie zapnuté alebo vypnuté.Kliknite na svetlo, ak chcete upraviť jas, dotknite sa radič, dotknite sa kremíka, nočné svetlo, a zmeniť farbu svetla.Základňu má 4.USB port, ktorý sa dá nabíjať cez USB (to môže byť pripojený k notebooku, power banky alebo iné mobilné zariadenia

5.Veľmi vhodný ako nočná lampa, náladu svetlá, nočné svetlá pre deti, hračky, darčeky, detské svietidlá, joga a relaxačné svetlo.Králik LED Nočné Svetlo sprevádza všetkých, ktorí vás milujú.Perfektný darček pre teplé noci.

Balenie Obsahuje:

1 × Nočné Lampy

1 × USB Kábel

Upozornenie:

1.Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: farebné silikónové lampa, chvost kremíkové lampy, nočné nočné svetlo nabíjateľná, artritída podporu, nočné osvetlenie, nabíjateľný, lampa králik, nočné svetlo fone nabíjateľná, led králik, silikónové značky lampa, silikónové svetlá na čítanie.

Druh Nočné Svetlo
Typ Batérie Gombíkovú
Pôvod CN(Pôvodu)
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Energie Dotyk
Tvar Zviera
Je To Inteligentné Zariadenie No
Je Batérie Pribalené Áno
Názov Značky Dreamburgh
Použitie DOVOLENKA
Je Potrebné Batérie Áno
Materiál Telesa ABS
Príkon 0-5W

Napíšte svoju recenziu!

7 Farby Silikónové Bunny Lampa LED Nočné Svetlo LovelyRabbit USB Nabíjateľné Dotykový Snímač Farebné Nočné Lampy, Dekorácie, Darčeky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty