[Dropshipping] 1 Ks Vlastné LOGO Ženy 2 Ks Jogy Nastaviť Plodín Top a Legíny Fitness Beží Tepláková súprava Telocvični Športového Jogging Oblek

Novinka

€23.60

Drop Shipping Oznámenia

1. Zaviazali sme sa k malým a stredným distribútorov, podporujeme Dropshipping, a budeme loď poradí, v 1 deň.by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

2. Podporujeme 1 ks vlastné LOGO,Ak potrebujete vytlačiť LOGO, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

1. Merania môžu existovať 1-3 cm chyby spôsobené ručné meranie.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: telocvičňa oblek pre ženy, pásy tepláková súprava, veľká veľkosť jogy, mironova, lululemon legíny s logom, camo telocvični, napogym, empire pás nohavice, logo jogy, nohavice šport žena.

Funkcia Rýchle Suché
Vzor Typ prekladané
fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Materiál Lycra
Šport Typ Jóga
Pohlavie ŽENY

Napíšte svoju recenziu!

[Dropshipping] 1 Ks Vlastné LOGO Ženy 2 Ks Jogy Nastaviť Plodín Top a Legíny Fitness Beží Tepláková súprava Telocvični Športového Jogging Oblek

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty