1pc Automatické Stripping Kliešte na Drôt Striptérka Multi-nástroj kliešte kliešte kábel Nástroje Kábel Striptérka Decrustation Kliešte

Novinka

€2.99

Príručka Drôt Striptérka Multi-funkčné Drôtené Káblové Stripping Kliešte Kliešte Nástroj Prenosné Decrustation Kliešte

Funkcia:

1. Je vyrobená z high-kvalitné ekologicky šetrné materiály ABS, vynikajúce spracovanie, ľahké prenášanie, a vnútorné jar je svetlo a práce-ukladanie, silný a odolný.

2. High-kvalitné nože, ktorým sa prijíma tri-blade formy base dizajn, môžete pásy viacerých špecifikácií koaxiálnych káblov (RG58/59/62/6/3C2V/4C/5C), a pásy vonkajšej izolácie, tienené káble a izolované vodiče raz,vysoko kvalitné opotrebovaniu kotúče majú dlhú životnosť.

3. S šesťhranný kľúč, kotúč hĺbka sa dá upraviť ľahko a ľubovoľne.Podľa kábel špecifikácie, nastavovacej skrutky, môžete ovládať kotúča, hĺbka rezu aby sa zabránilo náhodnému poškodeniu kábla.

4. Náramok dizajn, odizolovanie, ľahké, ľahko pracovať, ľahko sa otáča môžu byť ploché tesnenia.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť: 100*35*27mm/3.94*1.38*1.06"

Farba: Čierna

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Manuálna Drôt Striptérka

Štítky: nástroj kábel striptérka, cabl fréza, dlho plier, plier, rez plier, prevádzkované kábel striptérka, kábel striptérka veľká, medený kábel striptérka, mini kábel striptérka, plier pásy.

Druh Iné
Číslo Modelu manuál
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Multifunkčné
Materiál Iné
Názov Značky alloet
DIY Dodávky Tesárstvo
Aplikácia Rezanie

Napíšte svoju recenziu!

1pc Automatické Stripping Kliešte na Drôt Striptérka Multi-nástroj kliešte kliešte kábel Nástroje Kábel Striptérka Decrustation Kliešte

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty