Nové Rúže Stojan tvoria Organizátor Kozmetické Box Úložný Nechty Nadácie Držiak Vyrobený z číreho PS s Vekom

Novinka

€9.64

Názov produktu:Nový Rúže Stojan tvoria Organizátor Kozmetické Box Úložný Nechty Nadácie Držiak Vyrobený z číreho PS s Vekom.

Poznámka:

1. Tento produkt prichádza ploché balenie a nezmontovaný.To si vyžaduje vlastnú montáž.

2. Rack LEN, Ostatné doplnky Nie sú v cene.

Funkcie:

- Akryl displej rack & displeja, stojan, dobre zobrazovať vaše éterické oleje, laky na nechty, rúž, umelec farba, dary, zbierky, make-up vo svojej desser, obchod alebo na veľtrhu zobraziť.

- Široký a vysoký akryl make-up organizátor & éterické oleje displeja, stojan, udržuje esenciálny olej, rúž, lak na nechty zbierky na jednom mieste, ľahké sa dostať a používať ju.

- Tak široký, akryl make-up organizátor a priestor-šetrič, uloženie pracovnej ploche & bielizníka & obchod a obchod priestor.

----SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. ----PLATBY Existuje mnoho spôsobov platby sú k dispozícii, ako kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.agc.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. ----POŠTOVNÉ --1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba&rdquo uvidíte dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií. --2. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní. ----Spätná VÄZBA, Lebo vaše odpovede sú veľmi dôležité pre naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Štítky: box úložný s krytom, kreatívne make-up organizátor, box make-up organizátor, box veko, metalické make-up organizátor, make-up orgán, tvoria orgán, big box s vekom, vajcia make-up organizátor, make-up organizátor lade.

Materiál Plastové
Názov Produktu Nové Rúže Stojan Tvoria Organizátor Kozmetické Box Skladovanie
Farba Doprava
Veľkoobchodný alebo prispôsobené ceny objednávky Prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky alsofine
Drop shipping objednávky Prijať
Balenie dobre Prach dôkaz funkcie opp taška+buffer polystyrénu+nepremokavé PVC vak alebo kartónu

Napíšte svoju recenziu!

Nové Rúže Stojan tvoria Organizátor Kozmetické Box Úložný Nechty Nadácie Držiak Vyrobený z číreho PS s Vekom

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty