Yoga Mat Taška Prenosná Kapsa Dopravcu Batoh S Zips Vrecká Multifunkčné Package Telocvični Športovej Módy Batohu Vonkajšie 2020

Novinka

€14.18

Odrážky:

1、Správnu Veľkosť: yoga mat taška opatrenia o 28*11*68 cm/11v*4.33 v*26.7 v vo veľkosti, ktorá je ľahké držať vaše jóga zariadenia, a taška je dobre navrhnutý, ktorý vyhovuje štandardu-veľkosť rohoží dokonale, a taška je skvelé ísť von, a jóga kabelka funkcie držiak na fľašu, tam je viacero priečinkov vám pomôže usporiadať ich úhľadne, vedenie vaše kľúče a potrieb dobre uložené.

2、prvotriednej Kvality: Tento robustný yoga mat taška je vyrobená z 600D šifrované tkaniny, ktorá je veľmi módne.Má 2 bočné vrecká a 2 priestranné zips predné vrecká ak chcete lepšie chrániť vaše veci.Zips prevádzka je plynulá a na zips, je otvorený pre ľahký prístup.

3、Nastaviteľný Pásik: Prispôsobiť dĺžku taška podľa potreby, udržiavať taška voľné alebo blízko pri tele, ramenné popruhy sú šité s manželskou vlákna a šírku ramien je dostatočne komfortné.

4、Navrhnuté pre Vaše Pohodlie: popruhov z tašky sú praktické a pohodlné, ľahké, a taška sa dá pohodlne nosiť na ľavej a pravej ruky a ramená, alebo ho možno použiť ako program messenger taška ako batoh.

5、Najlepší Darček: yoga mat taška je váš nový telocvični taška!Je to užitočný darček pre priateľov jogy alebo akékoľvek Pilates milenci.A to môže byť použitá pre uloženie mat doma a v triede!

Špecifikácie:

Názov: Multifunkčné Yoga Mat Taška

Veľkosť: cca 28*11*68 cm/11.02*4.33*26.77 v

Materiál: 600D šifrované textílie

Balenie Zoznam:

1*Jóga Taška

Štítky: dámske mikiny kuromy, dámske domov kit biela, dámske kapucňou sestry, dámske mikiny armani, dámske kapucňou, oblečenie, dámske kapucňou, grafické, dámske holdall vaku uk, dámske kapucňou, elegantný, hp pavilion konektor.

Hlavný Materiál Iné
Krajina pôvodu
Kapacita 56-75 Liter
Pohlavie Unisex
model číslo
Obkladový Materiál Nylon
Batohy Typ Softback
Vzor Typ Iné
Kryt Dážď No
Technics Iné
Štýl Príležitostné
Pôvod CN(Pôvodu)
Uzavretie Typ na zips

Napíšte svoju recenziu!

Yoga Mat Taška Prenosná Kapsa Dopravcu Batoh S Zips Vrecká Multifunkčné Package Telocvični Športovej Módy Batohu Vonkajšie 2020

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty