Na roky 2012-Juhovýchodnej V5 Lingzhi a V6 Lingshi Kožené auto DashMat tabuli dash kryt pad rohože

Novinka

€10.96

Máme produkt auto palubnej doske podložky 16 rokov, piatej generácie pre špeciálne auto, je to s módny dizajn, thicked a perfektný okraj, sme professinal produkt každého, pls uisťujeme vás kúpiť.

Na roky 2012-2014 Juhovýchodnej V5 Lingzhi a V6 Lingshi

Čas letovej služby-51/52/55/56/58: Super Kožené

Čas letovej služby-65/66/67/68: Super Polyester

Čas letovej služby-71/72: Super Flanelové

Čas letovej služby-81/85/86: Všeobecné Polyester

PLS povedzte nám, autá " typ a rok, tovar coulor, volant je na pravej alebo ľavej, potom na foto auto je celý panel , pravej a ľavej klimatizácia otvor obrázok k nám

Ďalší obrázok je len orientačný, auto palubnej doske podložky boli mení a upgranding pre všetky doby, zásielka je založený na skutočnom jeden, ak sú potrebné pre niektoré ten, pls povedzte nám, detail, nie povedať, fuzzy pojem, tak, aby sa predišlo zbytočným sporom v budúcnosti.

O dodávky

Budeme na základe vašej krajine,nájdete na logistické riešenia, ktoré Davinci ponúka na nás,môžete si vybrať najlepší spôsob, ako na dodanie.Aby ste mohli prijímať dobré, akonáhle je to možné.Môžete skontrolovať produktu, ktorý ste si objednali v oblasti logistiky a sledovanie webovej stránky a viete, kde to prichádza.

Vrátenie a Záruka

Auto tabuli pad je vyrobené na mieru pre s pecial auto, takže nemáme podporu vrátenie tovaru:

1.ak pošleme ten zlý, alebo ho nie je oblek pre vaše auto, a naše technológ hovoria, že je to vhodné na auto,pošlite pad späť k nám a chang pre rovnaké autá' novú, prvý vrátiť prepravné a druhý expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

2.ak pošleme auto tabuli pad nemôže oblek pre kupujúceho auto, a naša technológ povedať, že to nie je vhodné pre vaše auto, pls poslať späť k nám, prvý návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Získať Pozornosť

Keď auto tabuli pad dosiahnuť na vás , pls overiť v dobrom stave, ako je povrch je ublížiť, alebo nie, potom podpísať express, musíte foto všetkým príslušenstvom spolu s nami, tak, aby sa predišlo zbytočným sporom v budúcnosti.

Ďakujeme vám za vašu dôveru a podporu.

Štítky: soueast, plienky mama, taška hot mama, batoh postieľky, taška vrstva, baby vaku súbor, lequeen nappy taška, plienka taška predaj, mochila matiek, krava tlač plienka taška.

Materiál Umelá koža
Názov Značky NoEnName_Null

Napíšte svoju recenziu!

Na roky 2012-Juhovýchodnej V5 Lingzhi a V6 Lingshi Kožené auto DashMat tabuli dash kryt pad rohože

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty