ProFlexPod S1 Flexibilný Statív stojan, držiak s (Statívy Adaptér, Dvojité Mount, Klip) Prenosný Statív pre GoPro Hero 4 Relácie Blac

Novinka

€13.81

ProFlexPod S1 Flexibilný Statív stojan, držiak s (Statívy Adaptér, Dvojité Mount, Smartphone Klip) Prenosný Statív pre GoPro Hero 4 Relácie Black Silver Hrdina+, Smartphony & Akcie Športové Kamery

Technickej Špecifikácie : ► VIAC AKO STATÍV - Naše statív je vynikajúca flexibilita umožňuje nastaviť na akýkoľvek povrch, plochý alebo nie.ProFlexPod S1 statív pre GoPro vám dáva slobodu uplatňovať tvorivosť v pružný a nastaviteľné nohy statívu sú ideálne nielen pre plochý povrch, ale tiež umožňuje zábal statív okolo lámp, plotové stĺpiky, strom končatín, stoličky, okenné atď.a zamerať sa presne tam, kam potrebujete.Keď zložil, sa premieňajú na perfektné uchopenie pre GoPro a iné akčné kamery. ► DUAL MOUNT – MULTI-SMER SNÍMANIA: Spolu s dvojitým namontujte ProFlexPod S1 umožňuje pripojiť 2 GoPro Kamery alebo prípojného 2 rôznych zariadení (mobil a fotoaparát) double mount, čo umožňuje snímanie full-rozlíšenie videí a/alebo fotografií naraz, alebo snímanie videí a späť v 2 smeroch súčasne. ►MIMORIADNE ľahký A VŠESTRANNÝ: Ľahký a prenosný dizajn, stretnutie rôzne vonkajšie alebo vnútorné potreby fotografovanie.Úžasné streľba príslušenstvo pre domáce, cestovanie, narodeninová párty, medové týždne, banketové s nahrávaním šťastné a nezabudnuteľné chvíle.Skvelý doplnok k vašej GoPro príslušenstvom a pekný darček pre vašich priateľov a rodiny. ►ZÍSKAJTE VIAC ZA SVOJE PENIAZE: Na ProFlexPod S1 flexibilné statívy prísť s pridanou základné príslušenstvo: (1).Dvojité mount pripojiť 2 zariadenia súčasne. (2). 1 x Univerzálny Smartphone Držiteľa. (3).Statív Adaptér. (4).Súbor 12 anti-fog filtre. ►100% ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ: ProFlexPod S1 je podporená 100% zaručiť, že ste úplne spokojní s produktom, alebo získať svoje peniaze späť.Farba:Čierna

Použitie ProFlexPod podľa MiPremium, Premiéra Značka Príslušenstvo Kompatibilná s GoPro Kamery.To pre GoPro tripod je skvelý doplnok k vašej GoPro príslušenstvom.

Či už používate svoj fotoaparát pre vonkajšie alebo vnútorné fotografie alebo videa strieľať, náš ProFlexPod S1 spider statív vám poskytuje zvýšenú strelecké možnosti.Tu je dôvod, prečo:

►SKVELÝ DIZAJN – 360 stupňov rotácie ballhead na tejto bendy statív zabezpečuje 360 stupeň streľba perspektívy.Pevná montáž prílohy postavený na akékoľvek prostredie a poveternostných podmienkach!

►PEVNÉ STAVAŤ & ŠIROKÚ ŠKÁLU KOMPATIBILITA - Plne Kompatibilný s akýmkoľvek smartphony a digitálne fotoaparáty.Je kompatibilný s akýmkoľvek držiak, držiteľ alebo mount s universal standard ¼ " – 20 závit diera.Naše octopus štýl flexibilný statív pre GoProHero Relácie Black & Silver alebo GoPro Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1 je skvelý doplnok k vašej gopro príslušenstvom.

►ĽAHKÝ A PRENOSNÝ: Váženie veľmi málo a s kompaktná veľkosť, to nie je problém, aby pack naše statív pre vašu dovolenku alebo krátky výlet.Prepravu na územie, streľba ľahko, umiestnite ho na väčšine anomálne zem, pripojte fotoaparát alebo smartphone a začať!

►Veľkú hodnotu – Obsah balenia:

1 x ProFlexPod S1 Statív

2 x dlhé skrutky

1 x dvojlôžková mount

1 x Statív Adaptér.

1 x Univerzálny Smartphone Držiteľa.

Poznámka: fotoaparáty & smartphony v snímky nie sú zahrnuté.

Štítky: ray ban erika gumy, strieborné šperky dvojičky, striebro jewery formálne, striebro jewlery plavidlá, tlmič a6 c7, športové fľašu, rusko, strieborný lev keychain, strieborné náramky kia, pozastavenie vw virtus.

Package Áno
Názov Značky wellchosen
Číslo Modelu R48

Napíšte svoju recenziu!

ProFlexPod S1 Flexibilný Statív stojan, držiak s (Statívy Adaptér, Dvojité Mount, Klip) Prenosný Statív pre GoPro Hero 4 Relácie Blac

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty