Profesionálne Plastové Salon Vlasov Farbenie Farbenie Doska Doska Pre Kaderníctvo Kaderníctvo Dizajn Styling Nástroje A Príslušenstvo

Novinka

€0.83

Popis:

Vlasy farbenie doska je vyrobené z vysoko kvalitného plastu, silný a odolný.

Profesionálny sušič na zvýraznenie rada opatrenia, 8.3x 4.1 palec.

Dve strany vrcholom dosky majú mierne krivky, lepšie na predchádzanie farbenie vlasov, dotknúť sa vlasov, vlasovej pokožky priamo; štetiny z farbenia dosky, takže farbenie jednoduchšie.

Vhodné pre zvýraznenie, farbenie, farbenie a viac, ako profesionálnych salónoch a domáce použitie, self-kaderníctvo, veľmi pohodlné.

Jednoducho potiahnite vlasy chcete farbu na palube, potom narovnať časť vlasov na nanášanie farieb.Farba vlasov rada pomáha s pokrytím a nie dostať toľko vlasy prilepené v štetcom, ľahko sa čistí a je opakovane použiteľný.

Špecifikácia:

Farba: Čierna A Šedá

Materiál:Plast

Balenie Obsahuje:

1 x Farbenie Vlasov, Dosky

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte pásov plechový meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: kadernícke doplnky tašky, kaderníctvo pre, kadernícky salón príslušenstvo, pre hairdress, strih vlasov, kadernícke doplnky rangement, hairdress, cape kaderníctvo, nevesta kadernícke doplnky, holič handričkou.

Veľkosť 21.2x10.4cm
Materiál Plastové
Číslo Modelu Vlasy Farbenie Doska
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Profesionálne Plastové Salon Vlasov Farbenie Farbenie Doska Doska Pre Kaderníctvo Kaderníctvo Dizajn Styling Nástroje A Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty