USB Typu C Ženské PD Rýchle Nabíjanie Konektor Converter Pre Povrchovú Pro 3 4 5 6 Ísť Konektor Pre Povrchovú Knihy USB-C Ženské Adaptér

Novinka

€2.06

D escription: 1. USB-C alebo Typ-C PD sieťovej nabíjačky alebo prenosné elektrické banka musí spĺňať nasledujúce dve požiadavky súčasne: 1. 15V/3A výstup musí byť uvedené v súťažných podkladoch; 2. Moc PD nabíjačky musí byť väčší ako 35W.Pred zakúpením kábel, skontrolujte napájanie špecifikácie.Ak je napájanie nemôžu splniť požiadavky, kábel nebude fungovať.Ak máte akékoľvek otázky, pred nákupom, kontaktujte nás.

2. USB-C ženské nabíjací kábel, nemá vplyv na rýchle nabíjanie skúsenosti, mäkké strane pocit, silné tepelný odpor; magnetické jadro je vyrobené z kyslíka-zadarmo medi, ktoré môžu zabezpečiť efektívne a stabilné nabíjanie!

3. Priamo pomocou USB-C napájania, dodávky (PD), sieťovej nabíjačke alebo mobilnom právo zmeniť plnenie metóda zariadení na Povrchu Pro alebo na Povrchu notebook, stačí použiť ľahký-k-vykonávať kábel namiesto toho, ale môžete vybrať aj viac kompatibilný adaptéry .Prenosný a kompaktný dizajn poskytuje možnosti zálohovania a cestovné prostrediu

4. Kompatibilné so zariadeniami na Povrch, Pro 7, na Povrchu Pro 6, na Povrchu pre 5. Generácie (2017), na Povrchu Pro 4, na Povrchu Pro 3, na Povrchu Notebooku 2, na Povrchu Notebooku 2017, na Povrchu Ísť, na Povrchu Knihy 2 a na Povrchu Knihy 2 a na Povrchu Knihy kompatibilné (iné modely podpory).

5. Je potrebné poznamenať, že tento adaptér je možné použiť len na starosti povrchu zariadenia a nemôže prenášať dáta.

Špecifikácia:

Názov: Type-C Adaptér

Špecifikácie: Typ-C žien na povrchu

Farba: čierna

Výstup: 15V=3A

Výkon: 65W

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

Typ-C Adaptér*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: voľné zrastov šaty v, leon 5f páčke, ruched džínsové nohavice, sukne ženy jednotného, list topánky surfovanie, krúžok slon boho, kymco zrkadlo stojan, radiaca páka batman, seatposts mtb modrá.

Kompatibilné Značky Univerzálny
Číslo Modelu Typ C Adaptér
Výstupný Prúd 3A
Pôvod CN(Pôvodu)
Konektor typu Iné
Výstupné Napätie 15V
Názov Značky tmddotda
Podpora dropship/veľkoobchod
Package No
Certifikácia ŽIADNE

Napíšte svoju recenziu!

USB Typu C Ženské PD Rýchle Nabíjanie Konektor Converter Pre Povrchovú Pro 3 4 5 6 Ísť Konektor Pre Povrchovú Knihy USB-C Ženské Adaptér

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty