UNIFON Starostlivosti o Pleť Proti Starnutiu Výživný Hydratačný Tvár, telový Krém, Pre Suchú Zmes Pokožky 120ml

Novinka

€17.42

UNIFON Starostlivosti o Pleť Proti Starnutiu Výživný Hydratačný Tvár, telový Krém, Pre Suchú Zmes Pokožky 120ml

Popis Produktu

UNIFON Leštenie Podstate Rozšírené Tvár Krém je vhodný pre suché a kombinácia kože.To pomáha vaša pleť haydrating, spevnenie a výživný.

Značka UNIFON Názov Produktu Leštenie Podstate Rozšírené Face Lotion Typ Pleti Suchej Pokožky, v Kombinácii Kože, Starnutiu Pokožky Aplikácie Nudné Hrubú Pleť, Jemné Linky, Ovisnuté Kože, Funkcia Anti-aging, Spevnenie, Anti-oxidant, Výživný, Hydratačný, Zámok V Vlhkosti Čistá Hmotnosť 120ml skladovateľnosť 1-3 Rokov

Naše Produkty

O UNIFON

UNIFON prevezme starostlivosť o pleť filozofia "jedinečný vzorec, prírodné materiály a spracovanie výroba".

Jedinečná formula: Zdediť unikátna formula starovekých techník a starostlivosti o pleť, filozofia, integrovať s modernými technológiami, a ktoré sú založené na rôznych prírodných surovín, jedinečné uniHydra TM multi-efekt starostlivosti o pleť vzorec bol vyvinutý po desiatich rokoch optimalizácia.

Prírodné materiály: Dodržiavať výber sveta je vynikajúci čistý pôvod, advokát prírodné starostlivosti o pleť filozofie, a prijať podstatu prírodných surovín.

Remeselné výroby: Dodržiavať 'Remeselník Ducha", jemné rezbárske každý dizajn a spracovanie.V priebehu rokov vynaliezavosti, desať rokov akumulácie.

UNIFON dodržiavať tri-spôsob starostlivosti o pleť filozofia "jedinečný vzorec, prírodné materiály a spracovanie výroba".To stráži krásy pokožky s 100 rokov remeslá a 10 rokov vytrvalosť.

Informácie O Firme

Yujiahui dlhuje rad nezávislých starostlivosti o pleť značky, ako UNIFON, MIHOO, VEĽKÝ POKLES, Huayaohua, UNIFON Mužov, HPH, atď.Má aj nezávislý otvorená platforma "S'Young International", ktorá spája Čínskych spotrebiteľov s vynikajúcou zámorských značiek a poskytuje kompletné riešenia v Čínskom trhu pre vynikajúcu zámorských značiek.

Dodržiavanie poslaním "Na Večnú Krásu", má spoločnosť R&D centrá v Changsha a v Šanghaji s viac ako 100 R&D personálu.Spoločnosti samostatne zárobkovo vyvinutý pre starostlivosť o pleť vzorec technológie a dizajn výrobku získali viac ako 140 národných patentov.Niektoré jeho e-commerce systémy získali národné softvér, autorské práva.Napríklad, jeho vyvinutých sales management information system má veľký spracovanie údajov kapacitou 5 miliónov eur denne.

Yujiahui má "High-tech Podnik", "Chunan Provinčných Certifikované Enterprise Technology Center" a "Chunan Provinčných Akademik Odborné Pracovisko." Jeho Testovanie Výrobkov Center bol hodnotený v Číne Národnou Akreditačnou Službou pre Posudzovanie Zhody (CNAS).Riadenia kvality a technického systému laboratória stretli medzinárodné regulačné požiadavky a uznanie národnej normy.Jeho 7 dcérskych spoločností získali ISO 9001: 2015 systém manažérstva kvality certifikácie.

Yujiahui dosiahne hĺbkové strategickej spolupráce s Johnson &Johnson, plne vykonávať jeho e-shopom v Číne.Teraz Yujiahui sa stala strategickým partnerom svetových top 500 spoločností pre jeho komplexné e-commerce vývoj v Číne.V roku 2019, výstavba Yujiahui "Ocean Antilopy Inteligentné Výrobné Základne" bol oficiálne zahájený.To sa stane maska výrobnej základne s najväčšou výrobnou kapacitou, najvyššiu úroveň inteligencie a najviac otvorených Internet skúsenosti vo svete po jeho ukončení.

Yujiahui má sídlo v-hĺbka spolupráci s tradičné kanály ako Tmall, Taobao, JD, Vipshop, Yunji, PDD, Červená Kniha, Jumei, Warsons, Wal-Mrt, Carrefour, Mannings a RT-Mart.Strategický plán "multi-značky, omni-kanál, multi-kategória" nadobudlo tvar.

FAQ

Q1: Čo je minimálny počet kusov z každej položky?

Sme nepýtajte sa na minimálne množstvo, ako vieme skúšobné obdobie je dôležité pre každého.Ale odporúčame, aby celková suma by mala byť viac ako 6K,

Inak, môžete nájsť nákladné je vyššia ako nákladov na výrobok.

2. otázka: môžem sa spýtať, môj Čínsky priateľmi zaplatiť a dostať výrobky, pošlite mi naraz?

Je nám ľúto povedať, že nie je možnosť pre nás.Ako kótovaná spoločnosť, treba urobiť všetko pod kontrolou politiky a práva.

Ak budete trvať na tom, že spôsob, musíme podpísať zmluvu s vašou Čínskeho priateľa a dostať zaplatené z jeho bankového účtu (rovnaký názov zmluvy), a odosielanie zásielok na jeho miesto.

Q3: Môže mám vzorka?

Vzorka nie je dostatočne ukázať našu úprimnosť a goodwill.My by sme chceli poslať nejaký darčekový balíček vyhovuje vám a vašej spoločnosti.

Štítky: Ošetrenia Tváre, masku na tvár moistur, pleťová maska, krém granátové jablko, jart, hydrogel maska, čistú pleť, black pleťové masky, Masku Na Tvár Nastaviť, Pleťová Maska Proti Vráskam.

Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Tvár
Pohlavie Žena

Napíšte svoju recenziu!

UNIFON Starostlivosti o Pleť Proti Starnutiu Výživný Hydratačný Tvár, telový Krém, Pre Suchú Zmes Pokožky 120ml

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty