Zvieracie kože faux kožené stenu papier s geometrickými vzormi pre obývacia izba a spálňa 3d papier de parede tapety na stenu

Novinka

€22.72

1 Sme veľkoobchod v našej krajine asi 8 rokov, takže sme veľmi profesionálne, akúkoľvek otázku, tapety a nástenné maľby riešime všetko pre vás, ak máte veľa štvorcových metrov, dajte nám vedieť, dáme vám o veľkoobchodnú cenu.toto je náš skutočný obchod obrázky:

2, Ak máte tapety alebo obrázky nástenná maľba, môžete, pošlite nám, pošleme vám rovnaké obrázky pre vaše potvrdenie, pretože sme profesionálne, Najlepšie služby je naša najväčšia výhoda!OEM je ok!

3 Mnohí štvorcových metrov chcete, vitajte nám pošlite správu.a vám poradíme dobrý express,ako DHL,Aramex,Fedex,UPS,EMS

4 Viac objednávky a ďalšie zľavy.

Iné Farby pre vás

Zásielky

Položky budú označené ako "Dar" a dodaný čína príspevok.

Položky budú zverejnené v rámci spracovania čase od zápisu po zaplatení sa vymaže.

V podstate, to bude trvať 10 až 30 dní pre vás dostane balíček.

Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položka na 30 dní, je lepšie, dajte nám vedieť, problém ZASLANÍM SPRÁVY, budeme riešiť ho a nechať si môžete byť spokojní.

Prosím, kupujte z vašej miestnej obchody, v prípade, ak nemôžete čakať trpezlivo v prepravnom čase, keď sme deklarovali.Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky.Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej objednávky.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť.Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3, Kontaktujte nás e-mailom alebo náš obchodný manažér , pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

4 Ak si kúpite náš tovar,sme priatelia.

Štítky: etui samsung s9 vody, ponožky, topánky otvorené ústa, ponožka candy farby, 20cm, ponožky hnedej muž bavlna, etui peňaženky galaxy s7, etui xiao vlasy dievča, etui samsung s10 krúžok, mandľa kamene, ako sa zbaviť, ponožky, topánky ženy vysoký.

Použitie Domácnosť
Nepremokavé tapety wc tapety
Kuchyňa Tapety WC tapety
Materiál Plastové
Povrchová Úprava Reliéfne
Štýl KRAJINA
Názov Značky Bacaz
Číslo Modelu Šesťsto tridsať tisíc jeden
Poplatok Jednotky Juanov/Roll
Vzor Áno
Druh Vinylové Tapety
Vinylové Tapety Typ Papier Späť Vinylové Tapety
Funkcia Anti-static

Napíšte svoju recenziu!

Zvieracie kože faux kožené stenu papier s geometrickými vzormi pre obývacia izba a spálňa 3d papier de parede tapety na stenu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty