2020 Hliníkovej Zliatiny Non-Slip Prenosný Držiak Nastaviteľný Prenosné Skladacie Pre Note-Book Počítač Držiak Zdvíhacie Chladiaci Stojan

Novinka

€14.32

Funkcie:

Chladenie dizajn

Na zadnej strane držiaka je úplne pozastavené a ničím nerušený pre vetrať, potom čerpá teplo preč z vášho zariadenia, ktorý je viac prispieva k počítaču vetranie.

Stabilná štruktúra

Notebook držiteľ prijíma stabilné trojuholníkové štruktúry na zabezpečenie stability, pevný a tvrdý.

Premium materiál

Notebook držiak je vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka materiálu, s integrovaným eloxovaný pieskované technológie, trvanlivé a odolné proti korózii.

Aplikácia

Zliatiny hliníka stojan je multi-účel, na laptop, sledovanie pad, tablet, light box, náčrt rada, diamant maľovanie držiteľ, atď.

Nastaviteľné a Sklopné

Nastaviteľné multi-uhol dizajn, môžete zmeniť stáť vysoko podľa vašej potreby.Skladacia a kompaktná konštrukcia aby skladovanie stávajú ľahko.

Špecifikácie:

Typ: Nastaviteľný Držiak Na Notebook

Množstvo: 1PC

Materiál: Hliníková Zliatina

Farba: Strieborná

Nastaviteľná výška: 8~13 cm/3.14~5.11 palec

Veľkosť: 23.5*22,5 cm/9.24*8.84 palec

Čistá Hmotnosť: 450.0 g/oz 15.87

Package:

1 * Nastaviteľný Držiak Na Notebook

Štítky: manager poznámka knihy, jednoduché, počítač, knihy, digitálny poznámka knihy, noot book počítač sereal, dieťa príbeh počítač knihy, poznámka knihu úradnej, transparentné počítača poznámka:, gigati poznámka knihu počítača, poznámka knihu písanie, malá poznámka knihu notebook.

Číslo Modelu Nastaviteľný Držiak Na Notebook
Materiál Kov
Názov Značky powstro
Package No

Napíšte svoju recenziu!

2020 Hliníkovej Zliatiny Non-Slip Prenosný Držiak Nastaviteľný Prenosné Skladacie Pre Note-Book Počítač Držiak Zdvíhacie Chladiaci Stojan

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty