Reštaurácia Paging System Frontu Číslovanie Zariadenie Frontu Manegement Systém

Novinka

€174.34

Reštaurácia Paging System Frontu Číslovanie Zariadenie Frontu Manegement Systém

Frontu manegement systém sa používa hlavne v reštaurácii rýchleho občerstvenia, cantee,kliniky,nemocnice a podobne, kde existuje veľa zákazníkov, čaká na jeho alebo jej služby.Oni systém sa skladá z vysielača (Numerické Tlačidlá) pre volajúceho a prijímač pre toho, kto sa bude volať.Keď volajúci sú pripravené pre ponúkajúce služby, on alebo ona sa len stlačte číslo na klávesnici poslať ID pager.A ľudia, držiak na pager bude vedieť informácie, ktoré jedál alebo služby, ktoré sú pripravené na ponúkané a vziať to na skorší čas.

Špecifikácia displej K-4-C-MODRÁ

1 S vysokou pevnosťou ABS plast shell, odolné na použitie 2 Pomocou digitálneho kód technológie a jej funkciou je stabilné 3 Ploche alebo na stenu 4 dokazujú, 3-miestne číslo,001-999 alebo A01-Z99, práca s 999pcs 1-tlačidlo alebo multi-tlačidlo hovor tlačidlá v max 5 Je možné zobraziť rôzne služby typu dot alebo posledný list 6 môže zobraziť 3 skupiny číslo v rovnakom čase 7 To môže uložiť 63 volanie info zase, uplatniť sa v základných služieb miestach. 8 Dotykový displej 9 Čítať počet a typ služby v anglickom 10 Rozmer: 29*15.5*4cm

Špecifikácia klávesnica K-999

1. S vysokou pevnosťou ABS materiál krytu 2. Pomocou digitálneho kód technológie a jej funkciou je stabilné 3. Môžete volať 999 osôb 4. S power on/off funkcia 5. Jasné a Ďalšie funkcie 6. Predvolené prvé číslo je pre počítadlo číslo a posledné 3-miestne číslo, číslo zákazníka Technické parametre: Signál Rozpätie: >200 m v otvorenom priestore Pracovné napätie: DC7.5-12V Pracovný prúd:

Štítky: trvať niekoľko systém, Heyman, počet systému, umelé ovocie mini, 7 obrazovke, 8 drôt dotykový displej, displej nastavenie, brayer, 7 palcový displej, tráva domov.

Certifikácia ROHS
NÁZOV Frontu manegement systém
Číslo Modelu K-999+K-4-C-Modrá
Zobraziť typ zobraziť 3-miestne číslo
Komunikácia Bezdrôtové
Názov Značky Ycall
Klávesnica Rozmer 160*118*60 mm
Veľkosť Displeja 282*150*34cm
Pracovná Frekvencia 433MHz
Pôvod CN(Pôvodu)
Klávesnica Farba Čierna
Signál vzdialenosť 300 v otvorenom priestore
Záruka 1 Rok
Pracovné voltag dc12v

Napíšte svoju recenziu!

Reštaurácia Paging System Frontu Číslovanie Zariadenie Frontu Manegement Systém

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty