5 ks Sklo Chladnička Magnet Domáce Dekorácie Príslušenstvo Magnet Vložiť Umenie, Remeslá Náhodné 5 Najrôznejších Prevedeniach 30 mm

Novinka

€2.40

Popis

Vyrobené z prémiovej materiálu, chladnička magnet je bezpečné a netoxické.S roztomilý a kreatívny dizajn, nálepky sú ideálne ako doma, v kancelárii, chladnička, skrinky, tabuľa, detská izba alebo party dodávky.To je jednoduché držať alebo odstrániť.Mäkké a silné magnetické nebude poškriabaniu Chladničky.

Inovatívny dizajn umožňuje nielen na prácu, ako nálepka, ale aj krásny darček pre deti.

Funkcia

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: Sklo a magnet.

- Veľkosť: Cca 3 x 3 cm/1,2 x 1.2 cm.

- Vyrobené z prémiového materiálu, chladnička magnet je bezpečné a netoxické.Ideálne ako doma, v kancelárii, chladnička, skrinky, tabuľa, detská izba alebo party dodávky.

- Ľahko držať alebo odstrániť.Mäkké a silné magnetické nebude poškriabaniu Chladničky.

- Ideálne na palicu poznámky na chladnička.Skvelé dekorácie pre kuchyňu a podržte stabilný tabuľa, skrinky, skrine dvere a iných povrchu s magnetom.

- Tvorivé magnetických nálepiek môžete ozdobiť svoj chladnička a aby váš domov plný energie.

- Inovatívne veža dizajn je nielen pracovať ako nálepka, ale aj krásny darček pre deti.

- Vzor magnetického samolepky budú dodané náhodne.

1 x sada 5 ks Sklo Chladnička Magnet Domáce Dekorácie Príslušenstvo Magnet Vložiť Umenie, Remeslá Náhodné 5 Najrôznejších Prevedeniach 30 mm (Roztomilé Mačka Kitty)

Štítky: okrúhly krúžok urob si sám, dyson bc35 batérie, leatt brace moto r, okrúhly kuchynský kút, kolo obruče magnet, kolo iphone svetlo, kolo držiteľ puška, leatt dbx 4 šortky, dyson batérie 2800.

Nálepku Typ Jednej strane Nálepky
Druh Magnety Na Chladničku
Veľkosť Hárka S
Vek > 6 rokov
Špecifikácia Single-piece Package
Magnetické Nálepky Štýl List
Číslo Modelu nálepka
Vzor RASTLINA

Napíšte svoju recenziu!

5 ks Sklo Chladnička Magnet Domáce Dekorácie Príslušenstvo Magnet Vložiť Umenie, Remeslá Náhodné 5 Najrôznejších Prevedeniach 30 mm

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty