LACNÉ!!! vlastné 50pcs/veľa Osoba Ducha Zlepšiť Úspech, Zameranie, & Myslíte, že Motivačný náramok silikónové náramky Vlastné Logo

Novinka

€55.53

LACNÉ!!!vlastné 50pcs/veľa Osoba Ducha Zlepšiť Úspech, Zameranie, & Myslíte, že Motivačný náramok silikónové náramky Vlastné Logo

Vyrobené z ekologicky šetrných 100% silikónové gumy, tie sú skvelé náramok, ručne krúžok, zápästie krúžok alebo módne kapela.Najlepšia správa je to - môžete vytlačiť len o nejaké logo design cez takmer všetky silikónový náramok, farba.

Materiál:100% silikón

dostupné veľkosti: 210/202 /190/180/170/160*12*2 MM ,

dospelých veľkosť:202*12*2 MM,

pioneer veľkosť:190*12*2 MM,185*12*2 MM,

deti veľkosť:170/160/150*12*2 MM plavidlá:hodváb sieťotlač

Doprava:doprava Zadarmo, DHL alebo FedEx alebo EMS

Tiež môže byť vlastné, ako svoju požiadavku.

Doprava:

1. Budeme kontrolovať všetky tovaru pred odoslaním ,nie sme reponsible na vlastné povinnosti.

2. Môžeme loď nákladu do celého sveta a dodávky rôznych doprava režim pre rovnaký výrobok.ako FEDEX či DHL alebo UPS alebo HKPOST alebo ČÍNA PRÍSPEVOK, budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie .

3. Ak máte záujem o predmety, ktoré dodávame ,ale nie ste doprava zadarmo oblasti , prosím neváhajte a kontaktujte nás , poskytneme vám špeciálne ponuky (vrátane poštovného ) podľa vašich podrobnosti objednávky .

Záruka a vrátenie tovaru:

Ak zistíte, že nejaký problém s tovar do 7 dní od vás dostať, mohli by ste sa vrátiť tovar nám a my sa znova odoslať dobrý alebo vrátime vám peniaze po obdržaní tovaru.

Naša záruka na tovar je jeden rok, a vždy sme otestovať každý produkt opatrne a presne pred odoslaním ich do našich zákazníkov.

Štítky: v triede odtlačkový, telocvičňa vinyl, silikónový náramok, vlastný náramok, textílie náramok, úspech, vlastné gumené náramok, vlastné silikónový náramok, odtlačkový telocvični, dekor telocvični.

Jemné alebo Módne Móda
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Tvar\vzor Hviezda
Štýl Bežné/Športový
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu FT-68
Kovy Typ Silikónové
Materiál Silikónové
Funkcia Silikónové
Položka Druh Náramky
Nastavenie Typu Kanál Nastavenie
Spona Typ Box-s-jazyk-a-bezpečnosť
Náramky Typ ID Náramky
Názov Značky Boobars
Reťazec Typu Odkaz Reťazca

Napíšte svoju recenziu!

LACNÉ!!! vlastné 50pcs/veľa Osoba Ducha Zlepšiť Úspech, Zameranie, & Myslíte, že Motivačný náramok silikónové náramky Vlastné Logo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty