Flexibilita Gymnastika Tréner Jogy Úsek Pásu Odolnosť Kapely, Strečing Nohy Srd Popruh Pre Balet Fandiť Tanec

Novinka

€14.93

Funkcia:

1.Nový Upgrade:Ďalšie použitie ako tradičné jogy popruh, to nastaviteľné jogy popruh vám pomôže zlepšiť vaše nohy &pás flexibilitu, rovnováhu a rozsah pohybu v prirodzenej polohe tela.

2.Všestrannosť Jogy Popruh: Naťahovať svoje telo počas warm up,tanec a pilates, Masáž svalov a dokončiť s úžasným a bezpečné pomáha úsek, užitočné v Fyzikálnej Terapie, Ošetrenie a obnova zo zranení.Po niekoľkých týždňoch dôsledné používanie, si všimnete výrazné zlepšenie vášho jóga, rozsah pohybu a celkovú flexibilitu.

3.Prvotriedne Materiály:Pohodlné a mäkké na dotyk, ale pevná a robustná.Jóga popruhu ponúka optimálnu odolnosť voči oteru a veľkú stabilitu, nikdy stratí svoj tvar, rip alebo fray.

4.Pohybovať bez Námahy:Dať dvere kotvy cez všetky robustný doorpost, zatvorte dvere a potiahnite popruh cez D-krúžok, a teraz ste pripravení, aby sa vaše predstavuje na ďalšiu úroveň.Ako prenosné úsek stroj!A tento nohu strečing zariadenia nebude poškriabať alebo poškodiť vaše dvere.

5.jóga fitness strečing popruh je ideálny pre začiatočníkov, krok za krokom pomoci a možno tiež využiť na odborné vzdelávanie a učenie.Je ľahko ovládateľný a prenosný, nie je potrebné pre steny dierovanie, len miesto zdvíhacie krúžok na hornej dverí.

Špecifikácia:

Materiál:Polyester, bavlna

dĺžka:350 cm/137.8 v

šírka:4 cm/1.57 v

Typ:jogy použitie

Pohlavie:Unisex dospelých

šport:Skvelé pre fyzikálnej terapie, Jóga, Pilates

Funkcia:Mäkký a trvanlivý materiál

Balené:funkcie opp taška

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, aby to

Balené zahŕňajú:

1x Jóga Úsek Popruh

Štítky: balet úsek, leg stretch stroj, hamstring úsek, stick úsek, srd jogy, úsek nástroj, úsek tréner, letecké jogy popruh, pás srd, flexibilné jogy.

Oddelenie Meno Unisex
Funkcia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Ťahať Lano
Číslo Modelu Napätie kapela

Napíšte svoju recenziu!

Flexibilita Gymnastika Tréner Jogy Úsek Pásu Odolnosť Kapely, Strečing Nohy Srd Popruh Pre Balet Fandiť Tanec

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty