Android Tesla štýl auto rádio stereo HD displej GPS navigácie Hlavy Jednotky Na HYUNDAI Veracruz 2010 auto DVD prehrávač multimediálnych súborov

Novinka

€455.49

Android Tesla štýl auto rádio stereo HD displej GPS navigácie Hlavy Jednotky Na HYUNDAI Veracruz 2010 auta DVD multimediálny prehrávač Podpora Carplay CarPlay je múdrejší, bezpečnejší spôsob, ako používať váš Telefón, keď ste jednotka, s all-nové CarPlay Panel, ktorý vám pomôže s melódie, otočí sa a Siri návrhy.Podpora BT/BT hudby Vstavaný BT a funkcie telefónneho zoznamu.Môžete synchronizácia telefónneho zoznamu z mobilného telefónu do tejto jednotky a potom sa s hands-free mobilného telefónu prevádzky pohodlne a rýchlo.Môžete tiež využiť bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho BT zariadenia (Podpora Apple IOS/Android pripojiť).Podpora Smartphone Obrazovke Zrkadlo odkaz Pre Android Telefón, zrkadlo a kontrolu na jednotku cez USB kábel; Pre iphone Vzduchu Hrať, len zrkadlo na jednotku cez wifi pripojenie.

Podpora Či riadenia krúžiť ovládanie

To môže byť pracoval po inštaláciu nášho produktu, môžete ľahko prepínať skladby, kanál, a upravte nastavenie hlasitosti atď.Vysoká Rýchlosť Náš stroj je Vybavený vozidla-triedy high-speed čipy , výpočtového výkonu sa značne zlepšila. 4G+64 G pamäte kolokačných, hladký chod.

Pred Inštaláciou

Vezmite Prosím Na Vedomie 1. Naše produkty podporovať všetky modely označené rok.Ak je vaše auto palubnej dosky je rovnaký ako na obrázku nižšie, sa môžete kúpiť tento výrobok priamo. 2. Rôzne modely sú vybavené rôzne popruhy.Prosím, pošlite nám informácie o vašom aute: model a rok a obraz konzoly centrum 3. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.Akúkoľvek pomoc, tu budeme snažiť v našich silách pre vás.

O nás Pre produktu: Naša každý stroj musí byť dôkladne testované opakovane skôr, ako to môže byť loď z továrne.Na inštaláciu: -Plug and play, nie je potrebné rezať dosky a tváre. -Odporúčame všetky položky sú nainštalované odborníci.Samozrejme, ak budete potrebovať podporu, môžete neváhajte a kontaktujte nás. -Po inštalácii, klimatizácia informácie budú zobrazené.Môžete tiež ovládať na obrazovke atď.Poštovné: -Máme tento hráč v sklade a môže zariadiť, rýchle dodanie pre vás.Pre po-predajný servis: -Máme profesionálne inžinier tímu pomôcť, ak potrebujete akúkoľvek podporu, a my vám ponúka profesionálne po-predajný servis, ak si zakúpite tento produkt na našej predajni.

Štítky: hyundai veracruz android rádio, android hyundai veracruz, dvd hyundai, rádio hyundai veracruz reproduktory, obrazovke rádio hyundai veracruz, hyundai veracruz rádio, tv, adaptér rádio hyundai veracruz, android veracruz, hyundai rádio, displej hyundai veracruz gps 2011.

Hyundai Model Veracruz
Podpora 3g / 4g Wifi (Audio/Video/obd/rds
Napätie 12V
Špeciálne Funkcie 3 Podpora 4G Siete
Veracruz-Rok Dvetisíc desať
Špeciálne Funkcie 7 Vstavaný Reproduktor/Mikrofón
Certifikácia CE
Jazyk Multi-jazyky
Názov Modelu Pre HYUNDAI Veracruz 2010
Pamäť RAM 4G
Operačný Systém Android 9.0
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie Podpora 3G Siete
Špeciálne Funkcie 11 podpora carplay
Veľkosť Displeja 10.4"
Pre Vozidla Značky/Modelu HYUNDAI
Druh GPS Navigátor
Moc Von 4*60w
Digital Media Format CD
Rozlíšenie 1280*800
ROM 64 G
Položka Hmotnosť 5kg
Din Double Din
Displej IPS displej

Napíšte svoju recenziu!

Android Tesla štýl auto rádio stereo HD displej GPS navigácie Hlavy Jednotky Na HYUNDAI Veracruz 2010 auto DVD prehrávač multimediálnych súborov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty