Macrame Tkané Stene Visí - Boho Chic České Izba Geometrické Art Decor - Krásny Byt internátu, Dekorácie, 14in Š x v x

Novinka

€8.95

Tento ročník-stretne-moderné macrame stene visí gobelín inšpirovaný tribal objekty, etnické umenie, aztec dekor a boho dekor.

Jedinečný dizajn, po hodinách knotting, starostlivo ručne, použitím prírodných materiálov dáva minimalistický pocit a vytvorenie uvoľnenej pocit v miestnosti.

Je perfektný vyhlásenie kus na hlavu z postele, na galérii stene, cez gauč alebo okno pre boho Dotýka do akéhokoľvek priestoru.Dobre balené robí perfektný Eco-priateľský dar pre človeka, ktorý má české umenie.

Vyrobené z prírodnej bavlny lano, tieto Macrame nástenné závesy boli pletieme, tkané a zviazaných do zložitého vlajky v tvare vzor podrobne kombináciu tvarov a textúrou radosť.Všetky macrame závesy boli sturdily konštruované a môže byť stene visel z lana, ktoré je zabalené okolo prírodného bambusu dowel.Pomocou tejto dekoratívne nástenné závesné pridať ručne Dotýka vašej domácnosti, kancelárii alebo v kabíne.

Veľkosť: Cca 14in W x 33in L (tkanie dizajn 15in L - strapce 18in L), drevené dowel 16vo L.

farba: Foto Farba

Materiál: Bavlna + drevo

Obsah Balenia:

1 * gobelín

1 * drevený

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vankúš hodiť, dekor domov vankúš, dekor vankúš, vankúš mandaly, vankúš sofa, boho kryt vankúš, vankúš home decor, české vankúš, prípade vankúš, etnické vankúš.

Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Kvetinový
Číslo Modelu 1* Snubný Prsteň Vankúš
Tvar Námestie

Napíšte svoju recenziu!

Macrame Tkané Stene Visí - Boho Chic České Izba Geometrické Art Decor - Krásny Byt internátu, Dekorácie, 14in Š x v x

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty