Kuchyňa Fréza Držiteľ Organizátor Multifunkčný Hrniec Kryt Police Skladovanie Lyžice Zvyšok Prútika Stojan Drainer Domov Dekoratívne 2021

Novinka

€25.66

Odrážky:

1、multifunkčný Dizajn: Integrované skladovanie kuchynský riad, stojany na bicykle, all-in-one skladovanie a kuchynský riad zmes skladovanie, pravidelné oblasti, multifunkčný dizajn pre odvodnenie a zber.

2、Materiálu a Žiadosti: kuchynské nádoby, stojan je vyrobený z vysoko-kvalitné železo, PS, PP a bambusu materiálu.Multi-funkčný dizajn dokáže triediť a uchovávať frézy, rezanie dosiek, pot sa vzťahuje, otvárače, lyžice, handry, atď.

3、Dobré Skladovanie Funkcia: Pravidelné delenie, multi-účel, skladovanie, multi-funkčná oblasť kuchynský riad integrované uskladnenia, je možné uložiť frézy, rezanie dosiek, pot sa vzťahuje, otvárače, lyžice, handry, atď.Elegantný a ľahko vziať.

4、Vhodné na Použitie: Očistite, stabilné a pohodlné pre použitie, multi-slot špecifikácia pre ukladanie denných rezačky, multi-sloty pre ukladanie rôznych rezačky zároveň nástroj držiteľ je zaseknutá a nože sú umiestnené bez triašky.

5、Intímne Detaily: intímne detaily nie sú jednoduché proklouznout, a vlnitá veko je pevne umiestnená, vysoké a nízke 2 drážky môžete jam rukoväť veko a ľahko ukladať rôzne špecifikácie viečka.

Popis:

Odtoková pan v spodnej časti je použité na nalejte vodu do zberných vody tak, že dosku nie je ľahko zvlhčuje.Multi-slot špecifikácia môžu ubytovať rôzne denné nástroje v rovnakom čase.Intímne groove môže zablokovať rukoväť hrniec prikryte a dajte ju pevne.Hnuteľný prútika a lyžice, scedíme a uchovávať aj správne.Rozumné využívanie priestoru, odkladanie riadu je upratané a riadne.

Špecifikácie:

Názov: Kuchynský Pult

Veľkosť: cca 31.5x21×23 cm/12.40x8.27x9.06inch

Váha: cca 1515g

Farba: biela

Špecifikácia: 1 pack

Materiál: železo, PS, PP, bambus

Balenie: film taška a Kraft papier box

Balenie Zoznam:

Kuchynský Pult*1

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Štítky: nerezová prútika organizátor, kuchyňa organizátor tyčinka, keramické prútik, držiteľ, tyčinka držiteľ zvyšok, tyčinka stojan, vidlica zvyšok, tyčinka rack, organizátor prútika camping, tyčinky nastaviť stojan, tyčinka zvyšok.

Veľkosť
Hmotnosť
Farba
Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Kuchyňa Fréza Držiteľ Organizátor Multifunkčný Hrniec Kryt Police Skladovanie Lyžice Zvyšok Prútika Stojan Drainer Domov Dekoratívne 2021

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty