1pcs nedokončené gitara elektrické krku 22 pražec 24.75 PALEC

Novinka

€54.78

Vitajte v našom obchode.Naše hlavné produkty je Eelectric Gitary , Gitarové Súčiastky, Husle Časti, Prípady , Elektrické Husle a iné hudobné nástroje .Pracujem v tomto obchode už 20 rokov.Moja vlastná práca miestnosti a Desgin najpopulárnejší Model položky .Všetky s Vysokou kvalitou a Nízkou cenou.Sme orignal maker, kvalita je najlepší a cena je Najlepší !!!Podržte šancu.

Zaviesť & Info :

1 ks krku Gitary .Krk Drevo: Masívneho dreva

Hmatník Drevo: ružové drevo

Povrchová Úprava: Nedokončených

Vsadenie: Lichobežníka Vykladané

Bočné bodky: Ľavej strane bodky

Stupnice, Dĺžka: 25-1/2" .ak potrebujete iné stupnice, dĺžka prosím, kontaktujte ma.

Tuner Otvor Veľkosti: 11/32"

Šírka na Päty: 53-55mm;

Pražcov: 22 Jumbo Nikel/Strieborná Pražce

Trám Rod Upraviť: na Čelníku uvedené veľkosti sú len pre referenčné účely, ak potrebujete vedieť podrobné rozmery tejto položky sa, prosím, kontaktujte ma.

2), Kontaktujte Ma:

Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave, nechajte nám spätnú väzbu pre mňa.Ak je tam problém , prosím kontaktujte ma v čase.prosím, nie priamo nechaj ma zlé spätnú väzbu alebo nízke skóre

keď sa dostanete položky, skontrolujte jeho stav pred post administratívny pracovník.Ak je borken, len odmietnuť ju prijať.

A ak súhlasíte rozbité položky, prosím, dostať doklad z pošty,ktoré dokazujú, že položka je zlomené, keď sa poslať k vám.

V oboch prípadoch som vám zašleme nové položky pre vás zadarmo.Iné prípade budeme dovoliť stratené spolu.Ak máte otázky prosím kontaktujte ma .vďaka.O Vlastných Poplatkov A Dôležité Upozornenie: spýtajte sa, Prosím, všetky otázky pred vás cenovú ponuku.Uistite sa, že môžete získať položky, ktoré sa vám páčia Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: 120 m pásky, 45l bicykli, 8t prípade taška, 3 mm led pohár, 7t pro fólie, 980g notebook, 2014 cygnus, 1 12 shelfs, 82 goldwing.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Krku gitary

Napíšte svoju recenziu!

1pcs nedokončené gitara elektrické krku 22 pražec 24.75 PALEC

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty