Multifunkčné Vysokou Hustotou zvukovú izoláciu pena dlaždice Vajcia Prepravka Akustická Pena Zvukovo-izolačné Bavlny pre KTV Audio Studio Izba

Novinka

€4.26

Funkcie:

Rozsah pôsobnosti

Ideálna pre využitie v nahrávacích štúdiách, domáce kiná a karaoke izba, vysielanie studios, počítačové miestnosti, vybavenie uzavreté výrobné priestory/izby, gymnasiums, zbraň sa Pohybuje.

Dvojité vrstvy

High rebound zvukovú izoláciu pena sa skladajú z dvoch vrstiev.Jeden je nízka hustota časť a druhý je vysoká hustota časť.Dve vrstvy spolu zastaviť hluku účinne s penou bunkovej štruktúry pre maximálnej absorpcie hluku.

Bezpečné a zdravé

2cm hrúbky zvukovú izoláciu pena je ekologický produkt, bez CFC, HFC, formaldehyd, atď.Č chlorofluoro zložené, na zvukovú izoláciu pena dosiahne krajiny štandard.

Nepremokavé

Na zvukovú izoláciu pena nie absorbovať vodu, pretože jemné nezávislé pena štruktúry.Takže na mieste, ktoré je spojené s penou nebude mať vlhké.

Silný plameň retardancy

Pena môže zastaviť streľby, keď ju dostať preč s streľby veci.Na úrovni krajiny, trieda B1.

Samolepiace nálepky späť

Silné lepidlo späť nálepka je stabilný a spoľahlivý.Aj to môže ložisko ťažké veci, ako je napríklad tehla.

Špecifikácia:

Typ: zvukovú izoláciu peny

Množstvo: 1pc

Materiál: guma

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: 100*50*2 cm

Čistá hmotnosť: 170 g/6oz

Package:

1* zvukovú izoláciu peny

Štítky: bubon gumy peny, podlahové gumené dlaždice, acoustic bass, trap, veľkých, svetlý akustická pena, hrubé pena, pena dlaždice, gumové rukoväte peny, gumené podlahy telocvične, akustické rohu, obchodné akustická pena.

Materiál EPDM gumy
Druh Zvukovo Izolované Bavlna
Umiestnenie Kapucňou

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné Vysokou Hustotou zvukovú izoláciu pena dlaždice Vajcia Prepravka Akustická Pena Zvukovo-izolačné Bavlny pre KTV Audio Studio Izba

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty