MZQM nafukovacie snehu svete za vianočné dekorácie, vonkajšie reklamné displeja transparentné nafukovacie bublina

Novinka

€478.72

Prepravné náklady nie vrátane vzdialenej oblasti , Pred objednávky , prosím, kontaktujte nás prvá o vašu adresu, náklady na dopravu kontrolu .A nejaké miesto, dokonca majú špeciálne zľavy pre prepravné náklady , Takže kontakt s nami prvá ,ponúkneme vám najlepšiu

Môžeme prispôsobiť ako vaše logo a farby , len voľne, dajte mi vedieť

Nafukovacie Vianoce Bubliny Snehová Guľa Ľudí Vo Vnútri Nafukovacie Snehová Guľa Vyhodiť Loptu

názov nafukovacie snehová guľa výrobnú cenu veľkosti meter materiálu PVC farba rovnaký obraz ako voľný príslušenstvo vzduchu ventilátor, súpravy na opravu, kotvy, piesok tašky, taška spôsob výroby dvojité šitie a tepelné tesnenie doba výroby 4-7days doprava termín express na dvere obchodu termín CIF použitie zábavný park, prenájom obchodných, akcie, karneval, party, výstavy, atď rýchly kontakt skype

Názov

3,5 M nafukovacie snehová guľa výrobnú cenu

Veľkosť 3.5/4 meter

Materia PVC

Technológia

S titching s pridanou bond

Farba k dispozícii

Ako obrázok

Použitie

Akcie, Party, Školy, Rekreačné centrá, Parky, Rodinné použitie

MIN

1 ks

Príslušenstvo

súprava na opravu, vzduchu ventilátor,vody taška

Na mieru

áno

Package

v kartóne box alebo pvc taška

Dodanie

do Express, DHL, UPS,Fedex,TNT, a tak na

Naša spoločnosť je profesionálny výrobca nafukovacích výrobkov.Boli sme výrobu kvalitných a bezpečných inflatables od roku 2003. Ponúkame širokú škálu inflatables ako nafukovacie vyhadzovači, šmykľavka,stany,podpora inflatables,vodné hry,športové hry a pod.Sme vyviezli našich výrobkov na celom svete krajín ako veľká Británia,Amerika,Mexiko,Austrália,Kanada,Francúzsko,Saudská Arábia,Brazília,Južná Afrika a tak ďalej.Boli sme sa teší na dobrú povesť poskytovať kvalitné produkty a služby na komerčné a nekomerčné a neziskové agentúr po celom svete.Venujeme mimoriadnu kvalitu, pýcha a starostlivosti do každom kroku výrobného procesu.Len povedzte nám vašu predstavu a my budeme s vami spolupracovať, aby sa život.Keď snívať vieš,my sme sa to realitou.Vyberte si nás, to bude najlepšie rozhodnutie, ktoré z vás!Kontaktujte nás hneď teraz!Naša Nadradenosť Dizajn a Výber Materiálu Sme sa sústrediť na naše dizajn a výroba.Bezpečnosť je našou Úlohou.Všetky výrobky sú navrhnuté pre vaše špeciálne požiadavky.Viac ako 2000 rôznych prevedeniach sú k dispozícii pre váš výber.Čo Remeslo Šitia, Všetky naše nafukovacie výrobky používať Dvojlôžkové, Štvorlôžkové a v niektorých oblastiach 6-spôsob box, šitie na zabezpečenie našich produktov bude trvať.Všetky výrobky sú vyrábané tak, aby boli bezpečné a odolné. 1, Double-layer materiál šité na stres oblasti, ako je napríklad spodnej časti bounce dom je piliere, pop-up okná, vchody, a vysokú návštevnosť poschodí švy, aby sa stavať hru pevnejšie a bezpečnejšie. 2, Každý vyhadzovač bude mať 8 kusov veľký D krúžok bezpečnosti kotvy aspoň urobiť jednotiek viac stabilné a na list, ktorý bude mať viac. 3, Mať spoľahlivého obchodného triedy zipsy s hákom slučky kryt.Všetky majú integrované späť prietok klapky na deflácia zipsy znížiť únik vzduchu. 4, Prázdne business banner, podnikania držiteľa karty ,výstražné znamenia sú k dispozícii. 5, Živé ručné maľovanie a digitálna tlač je inflatables viac atraktívne.Naše top-rebríček digitálna tlač stroj robí tlač diela viac jasné a živé.To trvať oveľa dlhšie, ako normálne.Náš výborný maliar môže čerpať rôzne obrázky, ako chcete.Príslušenstvo Výkonný Ventilátor s CE/UL certifikát a jednou súpravou na opravu Rôznych volatage bude vyhovovať vašim používaním v rôznych krajinách. 110V/120V/220V/230V/240V 50HZ/60HZ British Plug/ Austrialian Plug/American Plug/Vhodný Konektor na vašom používaní Niektorých cena nie je možné zaradiť do dúchadla.Pri zadaní objednávky ,pls pozrite, čo na "popis produktu" časť povedať.Keď potrebujete dúchadlo ,pls láskavo kontaktujte nás.Vďaka.

Ostatné štýly produkt odporúčania, referenčné fotografie!

Čiastočné vyhlásenie o oslobodenie od zodpovednosti

1. Všetky naše produkty sú špeciálne prispôsobené.Keď sme odosielať a dostanete tovar.Nebudeme akceptovať vráti.

2. Existuje určitý farebný rozdiel v produkte obrázky v tomto obchode.A náš výrobok popis nie je úplne bohaté a dokonalý.Budeme sa snažiť zlepšiť údaje o našich produktoch.Pretože existuje mnoho druhov výrobkov a obrovskú záťaž, musíme stráviť viac času na ich zlepšenie.Keď si ich kúpite, prečítajte si a pochopiť naše popis produktu opatrne.Ak máte jasné alebo nejasné otázky, môžete nám poslať správy, nechajte správy pre on-line diskusiu alebo napíšte nám.Budeme sa snažiť vám to vysvetliť.

Štítky: displej dome sklo, karcher rýchle pripojenie, nádrž postrekovača, umývačky vysokotlakové potrubie, lance nilfisk, ozubené lcd, 128x128 displej, displej tft, auto sprej podložka, filter karcher.

Hmotnosť 100KG
Dúchadlo CE UL
Príslušenstvo Súpravy Na Opravu
Oem Logo prrinting
Overovací CE, RoHS EN14960 EN71
Názov Značky MZQM
Vekové Rozpätie 2-4 Rokov
Materiál PVC
ZásielkyO
Dizajn Veľké Vonkajšie Nafukovacie Rekreácia
MIN 1 kus
Číslo Modelu MZ18082306
Veľkosť 2/3/4 meter
Druh Hrad
Technológia Vysoká Teplota Zvárania

Napíšte svoju recenziu!

MZQM nafukovacie snehu svete za vianočné dekorácie, vonkajšie reklamné displeja transparentné nafukovacie bublina

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty