Ej87b titán string držiak pre drumbľa bariton, D ' Addario

Novinka

€5.34

Ej87b titán string držiak pre drumbľa bariton, D ' Addario

Na ej87b struny sú navrhnuté špeciálne pre drumbľa bariton.Tretí a štvrtý struny majú vrkoč z postriebrený medený, základ, struny je nylon.Prvý a druhý struny sú vyrobené z svetlé znejúce titán materiál.Súprava je optimalizovaná pre použitie v štandardnom DGBE reťazec.

Struny pre titanium drumbľa sú vyrobené z hustej monofil s atraktívnym fialový odtieň a hladké, nylon-ako povrch.Tento unikátny materiál je vhodný predovšetkým pre drumbľa, pretože jeho jasný zvuk vám umožní zvýšiť hlasitosť, jasnosť a dynamiku nástroja.

D' Addario je najväčším svetovým výrobcom struny pre hudobné nástroje, ktoré majú povesť výrobcu s bezkonkurenčnou kvalitou.Inovatívny Obal vyvinutý spoločnosťou D ' Addario nepoškodí životné prostredie, chráni reťazce zo znečistenia a korózii.Všetky struny D ' addario sú vyrábané v USA na jedinečné značkové zariadenia, ktoré sú pod kontrolou značkové digitálne systému kvality.

Optimalizované pre drumbľa barytón v štandardnom DGBE reťazec.

Titán Monofil pre jas a zvuk.

Moderné, silný zvuk.

String hrúbka: Titán. 028, .033 strieborné pozlátené medené opletenie. 030W, .035W

Vyrobené v USA s najvyššou kvalitou.

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!!Ak vaša lokalita nemá miesto vydania SDEC, sme sa ponúknuť dodanie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentári objednávky dodanie "dverí".V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie.Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály.Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený.To je obrovské plus v spolupráci s nami.Vyžiadať na našej stránke.Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Štítky: deti nastavuje 10 rokov, misa neprolivajka mačky, bronsage infračervené lampy, prípade xiao marshmello, veľký vianočný strom červená, prípade xiao m3 prisluhovači, deti senzorické dosky, deti servies nástroje, vaňa nálepky proti sklzu.

Názov Značky D ' Addario
Vhodné pre Domov-vzdelávanie

Napíšte svoju recenziu!

Ej87b titán string držiak pre drumbľa bariton, D ' Addario

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty