Beebuzz foto pozadie vianočné elk sánky pozadí vianočné fotografie pozadia vianočné oslavy photophon

Novinka

€7.34

Kontrast materiál

Tenké vinvl

Mäkké a tenké textúry,odolný,ľahký ansorption,ľahko sa prenáša.Záhyby,nízka teplota žehlenia môže zlepšiť.Nie umývanie,použite mierne navlhčenú handričku a jemne utrite škvrnu.Vhodné pre rodinné fotografie,často používaný pre rodiny,priateľov a iných zhromažďovanie činnosti.

Horizontálne pozadí veľkosť displeja

Šírka×Výška

Tieto sú veľkosť vzorky ponúkame vám na váš odkaz.Ak potrebujete prispôsobiť veľkosť, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám s prispôsobené služby.

Farebný rozdiel

Farba, ktorá

Rovnaký obrázok v rôznych displeje majú inú farbu výkon,nie je to kvalita výrobkov problém, pretože naše podkladový materiál, alebo atrament vzor vyrobených v rôznych dávkach v pozadí handričkou,thecolor bude mierne odlišné,takže ak nemôžete prijímať,prosím, pozor na nákup.

Fotografie vzdialenosť

Udržiavajte v dostatočnej vzdialenosti od pozadia, aby ste získali lepší záber.

Venovať pozornosť

Pred nákupom, ak máte niečo nejasné, kontaktujte náš služby zákazníkom budú odpovedať na vaše otázky .

Materiál popis

Máme dvoch materiálov z čoho vyberať.Prvý je vinyl,Jeho funkcie sú: mäkká a ľahká textúra, odolný, ľahký adsorpcie, ľahko sa prenáša, zaniknúť, nízka teplota žehlenia môže byť lepší, nie umývanie, s mierne navlhčenú handričku jemne utrite škvrny.Iné je, polyester materiálu, ktorý je charakterizovaný: nepriehľadné textúry, umývateľný, fadeless, možno použiť vonku, skladanie, č zaniknúť, ľahko sa prenáša, nízka teplota žehlenia viac ploché.

Veľkosť špecifikácie

Včas.Pokiaľ ide o veľkosť, sme násobenie šírka výšky.Jeden je vertikálne usporiadané, a jeho šírka je menšia ako jeho výška.Iné je, horizontálne, ktorý je šírka je väčší ako jeho výška,Ak nerozumiete, obráťte sa na náš zákaznícky servis, on vám vysvetlí.

Dizajn na mieru

Ak veľkosť chcete, nie je v možnosť, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis.Ak chcete prispôsobiť na pozadí, musíte poskytnúť high-rozlíšenie obrazu s pixel rozlíšenie väčšie ako 2800 * 2800 a pikselov väčší ako 300 zabezpečiť lepšie výsledky.Konečne je na našej návrhári rozhodnúť, či to môže byť prispôsobený.

Prispôsobený vrecku

naše vrecká sú v hornej časti pozadí a sú šité a tvorí šijací stroj.Ak máte ďalšie požiadavky, kontaktujte nás, poskytneme vám profesionálne prispôsobené služby!

Ďalšie služby, prosím kontaktujte nás:

1. Naše pozadie, môžete pridať text, zmeniť štýl, farba. 2. Naše pozadia je možné prispôsobiť tak, aby rôznych veľkostiach. 3. Po potvrdení objednávky, budeme spracovávať v čase. 4. Sme proces objednávky a loď im veľmi rýchlo.

Štítky: keychain bronzový krúžok, hfnc fio2 konverzie, nvs 3100m 3 monitory, držiak na servítky ratan, muži nohavice pánske genos, meranie hluku 140 db, mijia fishbone ženy, ťažké obrovské reťazová mužov, iwatch taktické prípade.

Použitie fotografie štúdio, dodávky, osobné fotografie
Číslo Modelu 864
Materiál Vinyl
Package Áno
Druh Sprej Maľované
Názov Značky Beebuzz
vinyl kvality Nízkoteplotný žehlenie zlepšuje vrásky
Štýl Scénické
Veľkosť Môže sa prispôsobiť
Použitie scenáre Fotografie,Profesionálne fotografovanie

Napíšte svoju recenziu!

Beebuzz foto pozadie vianočné elk sánky pozadí vianočné fotografie pozadia vianočné oslavy photophon

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty