5 ks brúsny papier Brúsenie Klapka Kolesá Brúsneho Disku Príslušenstvo Dremel Leštenie Leštenie Kolies Pre Rotačné Náradie

Novinka

€2.51

Pierko: 100% zbrusu nový.Hliníkový Oxid klapka koliesko na odihlovanie a miešanie ploché a tvarované povrchy, Čistí a otrepy a nití, na železných a neželezných kovov.Praktický set super-univerzálny brúsenie klapka kolesá pre Dremel a iné elektrické rotačné Zoznam Balíkov: Klapka Kolesa Brúsneho Disku, 5 ks Poznámka: BEZ Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Odpovede a otázky 1.Sú tam nejaké zľavy pre hromadné objednávky?Áno,môžeme vám veľkoobchodné ceny. 2.Ako sa o kvalite produktu?Prosím, nebojte sa o kvalite Našich QC technikov bude robiť prísny test na každý produkt, uistite sa, že každý zákazník môže získať produkt s vysokou kvalitou. 3.Čo v prípade, ak ste nespokojní so produkt?Akonáhle bude váš produkt dostal, bez ohľadu na problémy, ktoré máte, prosím neváhajte a kontaktujte nás,Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.O Platbu 1.Akceptujeme Alipy,Paypal.Západ Únie,T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor escrow. 2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po umiestnené objednávky. 3.Potvrdenie vašej objednávky, adresu, meno a priezvisko 4.Ak nie je možné pozrite sa okamžite po aution zatvorte, prosím, čakať na nové minút a skúste znova, alebo nás kontaktujte. 5.Ak chcete umiestniť alarge objednávky,prosím, kontaktujte nás pred objednanie,budeme kótované si veľkoobchodné ceny. 48 Hodín, Rýchle Dodanie 1.Všetky produkty budú prísne testované pred odoslaním. 2.Prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Teraz, ak ste nákup našich výrobkov, nám dať 5 hviezd spätnú väzbu a zdieľať ich na sociálnych sieti stránok, ako napríklad facebook,twitter,vkontakte,instagram a pod.Sengding film na nás,budeš mať 2$ Kupón !

Šťastný Nakupovanie online !

Štítky: vŕtačky príslušenstvo konštrukcia, elektrický nástroj dreva, dremel predĺženie hriadeľa, krúžok kravatu, brúska mini, elektrickú vŕtačku prílohy, vŕtačky príslušenstvo feltro, svorka dremel, dremel rozšírenie, vŕtačka mini.

Číslo Modelu Dutoofree008
DIY Dodávky Tesárstvo
Názov Značky dutoofree

Napíšte svoju recenziu!

5 ks brúsny papier Brúsenie Klapka Kolesá Brúsneho Disku Príslušenstvo Dremel Leštenie Leštenie Kolies Pre Rotačné Náradie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty