2 Typy Čistiaca Handrička Parný Mop Čistiaca Handrička Parný Mop Pad Nahradenie Trojuholník Handričkou Čistenie Podláh Nástroj Pre Vileda OCeda

Novinka

€1.49

Odrážky:

1、Jedinečné Textúry: unikátna textúra sa môže rýchlo čistenie podlahy prachu a aby poschodí žiariť ako nové.

2、Microfibers Materiál: Vyrobené z výber microfibers, rekonštruované parný mop pad je lepšie ako originálny materiál, a to nebude poškriabaniu podlahy.

3、Anti-bakteriálne: Na mikrovlákna bol pridaný antibakteriálne materiálov, aby sa zabránilo baktérie, ktoré spôsobujú zápach.

4、Silná Absorpcia Vody: Ľahké lepenie, rýchle sušenie rýchlosť, vysoká teplotná odolnosť, č vyblednutiu, žiadne žmolky, jednoduché sušenie, trvanlivé.

5、Široké použitie: Vhodné pre drevené, laminátové, mramor, kameň, drevené a iné povrchy, koberce, atď..

Funkcie:

Je vyrobená z vysokokvalitných polyesterových materiálov pre hmyzu kontrolu, je možné použiť opakovane a môže byť stroj prať pri 60 °C. trojuholníkové hlavu, je určená pre jednoduché čistenie kútov a ťažko hrany.Parný mop na čistenie podlahy: čistiť a dezinfikovať vaše podlahy pre hlbšie čistenie.

Špecifikácie:

Názov: Kompatibilný s Vileda OCDar Parný Mop Utrite Handričkou

Veľkosť: cca 32*23.5 cm/12.60*9.25 v

Váha: cca 40 g

Materiál: mikrovlákna

Balenie zoznam:

Parný mop pad*1pc

Štítky: mop mop vileda, silica pary tkaninou, pre vileda, lazada karcher parný čistič, h2o mop x5, handričkou kuchyňa, mop vileda, ragnar rdta, handričkou parník, vileda wettex hubky handričkou.

Výroba Čistiace Pad
Číslo Modelu Parný Mop Podložky
Použitie Iné
Materiál Iné
Funkcia Eco-Priateľský
Položka Hmotnosť Other

Napíšte svoju recenziu!

2 Typy Čistiaca Handrička Parný Mop Čistiaca Handrička Parný Mop Pad Nahradenie Trojuholník Handričkou Čistenie Podláh Nástroj Pre Vileda OCeda

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty