Domáce Čistiace Utierky Coral Velvet Obrus Uterák Jedlo Kuchynské Utierky Visí Strane Towe Bezsrstý Savá Tkanina Na Čistenie

Novinka

€0.12

Funkcie:

1.ABSORPČNÉ:Resh vzhľad, hrúbkou materiálu, mäkké a jemné, silné absorpcie vody.Super-absorpčného!Tieto dishcloths sú ideálne aj pre najrušnejších kuchýň.

2.ECO-FRIENDLY:Náš eco-friendly Jedlo, Šaty sú umývačka riadu a práčka bezpečné pre opakované použitie a menej odpadu.Vyrobené z coral fleece a prírodné bavlnené materiály, Našich Viacúčelových dishcloths nie sú len viac savé ako tradičné bavlna dishcloth ale vydržia oveľa dlhšie.Mäkké na dotyk, odolné.

3.SUPER ÚČINNÉ ČISTENIE: Naše dishcloths kombinovať výhody tradičné ručné čaj-uterák s super nasiakavosti a celulózy hubky.Mäkké na dotyk, keď je mokrá, odvážny dosť na drhnutie.Ideálny pre čistenie a pranie riad, poháre, hrnčeky, kalíšok a čistenie dosky.

4.JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ, DLHO-TRVAJÚCE MATERIÁL: Stroj Umývateľný.Umyte Studenou Vodou v Miernom Cyklus & Bubnové Suché Nízka.Nie vybieliť alebo spustiť cez horúce na vlasy.

Popis:

Vzhľad duster, pribrala ananás sen textúru materiálu, mäkké a tenké, hoci absorpcia vody, nie je ľahké odtieňa vlasov; vybavené ozdobná šnúrka na uniforme, môžu byť zavesené v kuchyni alebo v skrini.

Špecifikácie:

Farba:telo ružová,zelená,ružová,béžová(voliteľné)

Materiál: Mikrovlákna

Platné objekty: hrniec / misa

vzor: obyčajný

Veľkosť:22*24 cm

Package Zahrnuté:

1 * Coral fleece uterák

Poznámky :

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: campervan prepínače, blusas peplum veľkosť, červenať líca kórejského, campervan cupcakes, campervan cool box, bluse elegantné veľkosť, blusas street wear, blusas tee tshirts, nabíjačka ipad rýchle.

Názov Značky AMW
Dropshipping Áno
Použitie Hygienické
Veľkosť 22*24cm
Farba telo ružová,zelená,ružová,béžová
Výroba Čistiace Pad
funkcie 02 Mikrovláknovú nepremokavé tkaniny
Číslo Modelu Čistiaca Handrička
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Coral Fleece
Funkcia Skladom
Veľkoobchod Áno
Položka Hmotnosť 20g
funkcie 01 Visí čistiaca handrička na uterák

Napíšte svoju recenziu!

Domáce Čistiace Utierky Coral Velvet Obrus Uterák Jedlo Kuchynské Utierky Visí Strane Towe Bezsrstý Savá Tkanina Na Čistenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty